Δευτέρα, Ιουνίου 26, 2006

Ενημέρωση και διευκρίνιση 26/6

Ενημερώνουμε ότι αποκαθίσταται η φύλαξη της Πανεπιστημιούπολης Γάλλου επί 24ώρου βάσεως.
Καταγγέλλουμε τα επαναλαμβανόμενα ηλεκτρονικά μηνύματα του κ. Παλλήκαρη, που επεδίωκαν να δημιουργήσουν κλίμα τρομακρατίας και εκφοβισμού. Το γεγονός ότι τόσο σε διδάσκοντες όσο και σε φοιτητές δημιουργήθηκαν σκέψεις ότι επρόκειτο να γίνει προβοκάτσια, πράγμα που θα επιβεβαίωνε την ανεπαρκή φύλαξη του Πανεπιστημίου από τους φοιτητές, είναι ενδεικτικό του κλίματος δυσπιστίας που υπάρχει προς την αμφισβητούμενη διοίκηση του Πανεπιστημίου.
Απαιτούμε την άμεση παραίτηση του Ιωάννη Παλλήκαρη από τη θέση του Πρύτανη, καθώς έχει αποδείξει ότι εδώ και αρκετό καιρό δεν είναι πλέον σε θέση να ασκήσει τα καθήκοντά του.

Θα θέλαμε επίσης να διευκρινίσουμε ότι στις αποφάσεις όλων των Γενικών Συνελεύσεων Όλων των Σχολών Ρεθύμνου, όσο και στο Ανοιχτό Συντονιστικό που διεξήχθει την Παρασκευή 23/6, παρουσία όλων των παρατάξεων και πολλών ανεξάρτητων/ανένταχτων φοιτητών, δεν υπήρξε ζήτημα εξεταστικής για τους επί πτυχίω φοιτητών τον Ιούλιο. Οι επί πτυχίω θα δώσουν εξετάσεις κανονικά στη διπλή εξεταστική που θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβρη.

Το Συντονιστικό της Κατάληψης

Δεν υπάρχουν σχόλια: