Δευτέρα, Ιουνίου 12, 2006

Λειτουργίες του κατειλημμένου Παν/μίου μέχρι Τετάρτη 14/6

Σύμφωνα με τις αποφάσεις του Συντονιστικού της κατάληψης και για τη διευκόλυνση συγκεκριμένων διαδικασιών, μέχρι την Τετάρτη 14/6 που έχει οριστεί η επόμενη Γενική Συνέλευση όλων των Σχολών στο κατειλημμένο Πανεπιστήμιο θα είναι ανοιχτά τα παρακάτω:
  • Η Βιβλιοθήκη μόνο ως αναγνωστήριο (δε δανειζονται/επιστρέφονται/φωτοτυπούνται βιβλία) με ωράριο 9:00-14:30.
  • Οι γιατροί του πανεπιστημίου συνεχίζουν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους και την Τρίτη 13/6 θα βρίσκεται στο ιατρείο ο κ. Ν. Τρουλής 9:00-12:00.
  • Οι γραμματείες την Τετάρτη 14/6 τις ώρες που προβλέπονται για κάθε γραμματεία, μόνο για διεκπεραίωση γραφειοκρατικών ζητημάτων (δε δίνονται βιβλία). Από τις γραμματείες μπορούν να παραλαμβάνουν οι διδάσκοντες και την αλληλογραφία τους (όχι από τις θυρίδες). Υπενθυμίζεται ότι οι Γραμματείες ανοίγουν συγκεκριμένες μέρες με συγκεκριμένες λειτουργίες. Οι μέρες αυτές θα ανακοινώνονται.

Όλοι οι διδάσκοντες είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της κατάληψης, να εισέρχονται στο κατειλημμένο πανεπιστήμιο για συνδικαλιστική δράση και υποστήριξη των κινητοποιήσεων. Για προσωπικούς λόγους μπορούν να εισέρχονται μόνο την Τετάρτη 14/6 τις ώρες λειτουργίας των Γραμματειών.

Το συντονιστικό της κατάληψης

Δεν υπάρχουν σχόλια: