Δευτέρα, Φεβρουαρίου 05, 2007

Ανακοίνωση

Το συντονιστικό της κατάληψης Ρεθύμνου, έχοντας επανειλημμένως εκφράσει την επιθυμία των φοιτητών να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση Αλεξανδρόπουλου και την πρόθεσή μας να διευκολύνουμε τις διαδικασίες προς αυτή την κατεύθυνση, ενημερώνουμε ότι επετράπη η είσοδος στην Γραμματέα της Συγκλήτου για να προετοιμάσει τη Σύγκλητο, που όπως μάθαμε, θα συνεδριάσει στο Ηράκλειο. Σημειώνουμε ότι δεν έχει υπάρξει καμία συνεννόηση για τη διεξαγωγή κάποιας συνεδρίασης της Συγκλήτου στην κατειλημμένη πανεπιστημιούπολη του Γάλλου.

Επίσης, για την καλύτερη εξυπηρέτηση της ακαδημαϊκής κοινότητας και κατόπιν συνεννόησης με την διεύθυνση, η Βιβλιοθήκη από σήμερα θα είναι ανοιχτή 9:00-15:00 με υπηρεσία δανεισμού και επιστροφής βιβλίων. Επισημαίνεται ότι δεν είχε υπάρξει απόφαση του Συντονιστικού σχετικά με τη Βιβλιοθήκη, το ωράριο λειτουργίας της και το δανεισμό.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mpravo paidia giafto pou kanete ! Eimaste perifanoi gia sas kai prepei na sinexisete me tin idia pigmi , dinamwnontas tin entasi twn prospathiwn sas ! dwste tin psihi sas ston agwna kai tha nikisoume .
o arithmos foititwn pou erxete stis genikes sinelevseis meiwnete poly kai afto einai euthini sas (mas) . Prepei kathimerina na ginonte exormiseis-enimerwseis stis poleis kai panta na yparxei trapezaki stin katw poli

Enas anisixos perifanos pateras

Ανώνυμος είπε...

Στο Ρέθυμνο ο κόσμος που έχει φύγει είναι αρκετός. Δεν έχει μειωθεί μόνο ο κόσμος στις συνελεύσεις: δεν υπάρχει κόσμος στο Ρέθυμνο (=τα σαντουϊτσάδικα είναι ο πρώτος κλάδος που έχει πληγεί...)

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά ο κόσμος που έχει φύγει είναι αυτοί που εξαρχής δεν ήθελαν να συνεχιστεί η προσπάθεια μας. Οι πιστοί παραμένουν και συνεχίζουν μέχρι τέλους. Χρειάζεται περισσότερη ενημέρωση και εμψύχωση.ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. Φτανει να συνεχίσετε να πιστεύετε σ 'αυτό. Η ποιότητα μετράει.

Ανώνυμος είπε...

Η μεγαλύτερη μας δόξα δεν είναι ότι δεν πέφτουμε ποτέ, αλλά ότι ξανασηκωνόμαστε κάθε φορά που πέφτουμε


Κομφούκιος
(551-479 π.Χ.)

Ανώνυμος είπε...

xamos sto isioma pantos. alithia gia ts porismata ti leei i pasp???

Ανώνυμος είπε...

Κυκλοφορεί φημη πως τώρα που έχουν φύγει αρκετοί φοιτητές , η ΠΑΣΠ θα συγκεντρώσει περισσότερους ψήφους και θα καταφέρει να σπάσει την κατάληψη. Είναι ευθύνη όλων μας να είμαστε παρών και να το αποτρέψουμε. Είναι ανάγκη να είμαστε στην γενική συνέλευση