Παρασκευή, Φεβρουαρίου 23, 2007

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 26/2

Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης και του Πολυτεχνείου Χανίων έδωσαν δυναμικό παρόν στο χτεσινό πανελλαδικό συλλαλητήριο, που σύμφωνα με τους δημοσιογράφους συγκέντρωσε γύρω στα 30 χιλιάδες άτομα (κατά πάσα πιθανότητα περισσότερους). Το Ρέθυμνο είχε τη δυναμικότερη μέχρι τώρα παρουσία σε πανελλαδικό συλλαλητήριο με 75 περίπου συμμετέχοντες, απόδειξη ότι το κίνημα συνεχίζει δυναμικά.

Στο μεταξύ έχει συγκεντρωθεί σημαντικός αριθμός υπογραφών για τη διενέργεια Γενικής Συνέλευσες Όλων των Σχολών τη Δευτέρα και έχει κληθεί σήμερα το ΔΣ Φιλοσοφικής για να κατατεθούν. Η εγκυρότητα της συνέλευσης θα κριθεί από τη μαζικότητά της. Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη για να σταθμίσουμε τις εξελίξεις και να αποφασίσουμε πώς θα συνεχίχουμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΤΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 26/2 ΣΤΙΣ 14:30 ΣΤΗ Δ3

36 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παιδιά κλείστε τα πανεπιστήμια..(αυτό κάνετε με τις καταλήψεις.). ανοίχτε δρόμο για την πλήρη ιδιωτικοποίηση τους . ούτως η άλλως ημιμαθείς πτυχιούχοι ήμασταν ανέκαθεν.. πληρώνοντας δίδακτρα θα μπορούμε να έχουμε και απαιτήσεις
και όσο για το άσυλο.. ξεχάστε το μια ψευδαίσθηση είναι κι αυτό.. ελεύθερη διακίνηση ιδεών γίνεται παντού!! Σε όλα τα café..
και κάτι ακόμη.. πολιτικές επιστήμες μπορούν όσοι θέλουν να σπουδάσουν στις σχετικές με το αντικείμενο σχολές..

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ. ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΝΕΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. ΟΛΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ. ΟΧΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΧΟΧΝΤΕΣ, ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

paidia kathe morfis kinitopoihsh einai aparaititi. Min paraitoumaste twra. Ftanoume sto apokorufwma xreiazetai kathe eidous prospatheia. Otan stous dromous xthes ta kanalia (fantasteite!) anaferoun 30.000 kosmou den tithetai thema paraitisis. H suneleusi exei anagki apo kosmo ti deutera.

Ανώνυμος είπε...

παιδιά ανοίχτε δρόμο για την πλήρη ιδιωτικοποίηση τους.....

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!! Μας θεωρείτε ΜΑΛΑΚΕΣ????
ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΩΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΉΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ?????

Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΠ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΩΣΤΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ !!!θα πρέπει να σπάσετε τις καταλήψεις για τις πρυτανικές και φοιτητικές εκλογές της ΠΑΣΠ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ σαν Πασπίτες ΘΑ πρέπει να γνωρίζετε πως το Μαρτίο υπάρχει το συνέδριο νεολαίας του κόμματος μας.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!!!! ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕ , ΣΤΟ LIGING ROOM , Ή ΣΤO ΦΟΡΤΕΤΣΑ CLUB ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

παιδιά κλείστε τα πανεπιστήμια...

ούτως η άλλως ημιμαθείς πτυχιούχοι ήμασταν ανέκαθεν..

πληρώνοντας δίδακτρα θα μπορούμε να έχουμε και απαιτήσεις!!!!!

για το άσυλο.. . Σε όλα τα café.. !!!!!!

ΜΠΟΛΙΚΗ ΒΡΩΜΑ ΑΜΟΛΥΣΕ Η ΠΑΣΠ!!!!
προσοχή στα παιχνίδια τους

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις γιατί αυτομαστιγώνεστε ? γιατί παίζετε τα παιχνίδια των βρόμικων κομμάτων και καταλαμβάνεται τις καφετερίες αφήνοντας το πανεπιστήμιο άδειο?
Μαζευτείτε στις σχολές σας να περνάτε καλα , μαθαίνωντας που και που κάτι χρήσιμο.. ωστε να παρετε κια κανενα πτυχιο!! αποασυλοποιηθητε επιτέλους !!!! αλλα προσεξτε ομως και ποιοι ειναι αυτοι που πρωτοστατουν στις καταληψεις... συνήθως ειναι εκείνοι που το μέλλοντους είναι αβέβαιο.. εκείνοι που είναι χαμένοι από χέρι και θέλουν συμπαραστάτες.. συνηθως

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ( αυτοί που είναι χαμένοι απο χέρι )

1)Κοινή Διαδικασία του Πανεκπαιδευτικού Μετώπου σε κάθε πόλη με τη συμμετοχή των φοιτητικών συλλόγων, του Συντονιστικού των Συνελεύσεων και Καταλήψεων κάθε πόλης, τους δασκάλους και τους τοπικούς συλλόγους δασκάλων και τη ΔΟΕ, τους καθηγητές και τις ΕΛΜΕ και την ΟΛΜΕ, τους καθηγητές τριτοβαθμιές και του συλλόγους ΔΕΠ κα την ΠΟΣΔΕΠ.




2)Μετά από έξι εβδομάδες αγώνα για την υπεράσπιση της δημόσιας εκπαίδευσης, με εκατοντάδες κατειλημμένες σχολές και χιλιάδες φοιτητές και εργαζόμενους στις πορείες, με κινηματικές δράσεις και απεργιακές κινητοποιήσεις, οι φοιτητές συνεχίζουμε, κλιμακώνουμε με νέες μορφές, συγκρουόμαστε με την πολιτική που καταργεί τα δικαιώματά μας στην εκπαίδευση και την εργασία, διεκδικούμε από κοινού τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας.
Όλο αυτό τον καιρό, οι κατειλημμένες σχολές μας αποτέλεσαν το κέντρο του αγώνα. Παρόλες τις συκοφαντίες για «κλειστό πανεπιστήμιο», καθημερινές συζητήσεις, εκδηλώσεις, συναυλίες, προβολές κράτησαν τις σχολές μας πιο ζωντανές από ποτέ. Καθώς ο αγώνας μας κορυφώνεται, αποφασίσαμε να μεταφέρουμε τις καταλήψεις με όλο το περιεχόμενό τους στους δρόμους της πόλης μας.


Συντονιστικό Γενικών Συνελεύσεων
Φοιτητικών και Σπουδαστικών Συλλόγων Θεσσαλονίκης Location:Θεσσαλονίκη Date: Tuesday, February 20, 2007


3)311 σχολές υπο κατάληψη
20.000 διαδηλωτές σε όλη την Ελλάδα την προηγούμενη Τετάρτη εναντιώνονται στην αντιδραστική αναθεώρηση του Συντάγματος, στο νέο νόμο-πλαίσιο, στους ψηφισμένους νόμους της Αξιολόγησης, των ΙΔΒΕ και του ΔΟΑΤΑΠ, αλλά και επίλεγουν τις δικές τους δομές συντονισμού μέσω των Γενικών τους Συνελεύσεων, των Ανοιχτών Συντονιστικών ανα σχολή ή ανα πόλη, και το Ανοιχτό Ενιαίο Πανελλαδικό Συντονιστικό των Γενικών Συνελεύσεων και Καταλήψεων.

Ακριβώς επειδή το φοιτητικό κίνημα είναι πολιτικά επικίνδυνο και βάζει στο στόχαστρο του συνολικά την αντι-εκπαιδευτική και την αντεργατική μεταρρύθμιση, η επίθεση που δέχεται είναι πιο έντονη απο ποτέ.

4) Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης και του Πολυτεχνείου Χανίων έδωσαν δυναμικό παρόν στο χτεσινό πανελλαδικό συλλαλητήριο, που σύμφωνα με τους δημοσιογράφους συγκέντρωσε γύρω στα 30 χιλιάδες άτομα (κατά πάσα πιθανότητα περισσότερους)

Ανώνυμος είπε...

i pasp eimai me auton pou voleuei ti oikogeneiokratia tou politikou ( metaptyxiako-proptyxiako ) . kai prospathoun akoma kapoia paidakia na sthsoun ena magazaki ekei mesa

Ανώνυμος είπε...

http://gmargari.wordpress.com

Ξημέρωσε νέα μέρα. Έβαλες τις ζεστές του παντόφλες, που περίμεναν υπομονετικά δίπλα στο κρεβάτι του από το βράδυ, και βγήκε από το δωμάτιο. Το πάτωμα ήταν ξύλινο. Έδινε στο σπίτι ένα ζεστό και συνάμα αρχοντικό στυλ. Κατέβηκε τις ξύλινες σκάλες πολύ αργά. Νωχελικά. Του άρεσε το απαλό αυτό τρίξιμο στις σκάλες κάθε πρωί που κατέβαινε στο σαλόνι.

Ο ήλιος είχε προλάβει να τρυπώσει στο σαλόνι εδώ και κάποιες ώρες. Αυτή η ζέστη του έδινε την εντύπωση πως δεν ήταν μόνος. Ένιωθε πως πάντα κάποιος τον περίμενε, πως το σαλόνι ήταν γεμάτο.

Ένα φλιτζάνι ζεστού καφέ και η πολυθρόνα του σαλονιού ήταν ό,τι καλύτερο για να ξεκινήσει την μέρα του. Η τηλεόραση ήταν ανοιχτή από χθες το βράδυ και έτσι τον υποδέχθηκε μία πρόσχαρη και χαριτωμένη ξανθιά παρουσία καθώς μπήκε στο σαλόνι, η οποία τον καλημέρισε ενημερώνοντας τον πως και σήμερα ο καιρός θα ήταν ηλιόλουστος. Χάρηκε. Ακολουθώντας την προτροπή της μοναδική του φίλης, άναψε την καφετιέρα και βγήκε για λίγο στη βεράντα…

Είχε ήλιο. Ο καιρός ήταν θαυμάσιος για άλλη μία μέρα. Το γκαζόν του ήταν καταπράσινο, τόσο ζωντανό που δε το πίστευε. Ήταν ακριβώς το χρώμα που είχε στη διαφήμιση στην τηλεόραση. Η μικρή μηλιά στην αυλή του ήταν γεμάτη πουλιά που κελαηδούσαν. Κάθισε λίγα λεπτά και τα αφουγκράστηκε. Έπειτα έκλεισε τα μάτια του. Απόλυτη γαλήνη και ηρεμία. Ίσως απόλυτη αν εξαιρέσουμε τα παιδιά που έπαιζαν ποδόσφαιρο ακριβώς έξω από τον φράχτη του, μέσα στο δρόμο. Άλλα δε τον ενοχλούσε. Ήταν το είδος του θορύβου που κάθε άλλο παρά τον ενοχλούσε. Τον χαροποιούσε.

Και όλα αυτά στο κέντρο της Αθήνας! Του φαινόταν απίστευτο. Και ήταν, από μία άποψη.

Ξαναμπήκε μέσα όταν η καφετιέρα του θύμισε πως ο γαλλικός που τον συντρόφευε κάθε πρωί ήταν έτοιμος. Γέμισε μία κούπα και κάθισε αναπαυτικά στην αγαπημένη του πολυθρόνα. Ακόμα άκουγε τα πουλιά που κελαηδούσαν και τις χαρούμενες φωνές των παιδιών που έπαιζαν ανέμελα λίγα μέτρα παραπέρα. Ένιωσε μία απίστευτη χαρά που ζούσε σε αυτή τη χώρα, σε αυτή τη πόλη, σε αυτή τη γειτονιά. Ένιωθε ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου.

Ξαφνικά έγινε κάτι που δε το περίμενε. Που δε μπορούσε να το εξηγήσει. Δε κατάλαβε γιατί.

Το φωτεινό σαλόνι του άρχισε να σκοτεινιάζει. Οι τοίχοι άρχισαν να χάνουν το χρώμα τους. Ο ήχος άρχισε να χαμηλώνει. Τα πουλιά ησύχασαν, οι παιδικές φωνές ακούγονταν υπόκωφες, όλο και πιο μακρινές, όλο και πιο σιγανές. Στο τέλος εξαφανίστηκαν. Μα τι έγινε?

Τα πάντα γύρω του χλώμιασαν. Κοίταξε έξω από το παράθυρο. Η μηλιά είχε μεταμορφωθεί σε έναν άσχημο στύλο της ΔΕΗ. Τα πουλιά είχαν εξαφανιστεί. Το γκαζόν του δεν είχε πλέον το καταπράσινο εκείνο χρώμα. Κοιτάζοντας καλύτερα παρατήρησε πως δεν είχε καν γκαζόν στην αυλή του. Στην πραγματικότητα δεν είχε καν αυλή.

Τα παιδιά είχαν επίσης εξαφανιστεί. Ο δρόμος ήταν άδειος, έρημος. Τίποτα δε μαρτυρούσε πως πριν από λίγο εκεί υπήρχε ζωή.

Ξαφνικά άκουσε φωνές. Ερχόταν από μακρυά. Ναι, ήταν φωνές! Δυνατές. Και δυνάμωναν όσο πλησίαζαν. Ένιωσε σαν να ξαναβρήκε την χαμένη του ελπίδα.

Καθηλωμένος στην πολυθρόνα του περίμενε. Το παράθυρο του έβλεπε στο δρόμο. Σε έναν κάδο, όπου μέχρι πριν από λίγο ήταν ένας ανθισμένος θάμνος. Τα μάτια του είχαν καρφωθεί στο εσωτερικό του μεταλλικού αυτού πλαισίου που βρίσκονταν στον τοίχο του.

Οι φωνές δυνάμωναν. Ακούγονταν σαν να είναι ακριβώς έξω από το σπίτι του. Έφτασε μία παρέα από άτομα. Κρατούσαν πανό. Φώναζαν. Δεν ήταν παιδικές φωνές. Διαμαρτύρονταν. Και ήταν πολλοί. Περνούσαν μπροστά από το παράθυρο του.

Ήταν φοιτητές και ηλικιωμένοι συνταξιούχοι. Δάσκαλοι και σκουπιδιάρηδες. Ναυτεργάτες και αγρότες. Έλληνες και αλλοδαποί. Μακεδόνες και Κύπριοι. Πρωτευουσιάνοι και χωριάτες.

Μα τι έγινε?

Έστρεψε το βλέμμα του στο εσωτερικό του σπιτιού. Έψαχνε να βρει τη λύση στους τοίχους, στο ταβάνι, στο πάτωμα. Και το βλέμμα του καρφώθηκε σε μία πρίζα…

Η παιχνιδιάρα και αξιολάτρευτη γάτα του κατά λάθος έβγαλε την τηλεόραση από την πρίζα.

Κατάλαβε. Τα έβαλε με τον εαυτό του που δε το είχε καταλάβει τόσο καιρό. Βγήκε έξω και πήρε στα χέρια του ένα πανό. Έγινε ένα με τους άλλους. Επιτέλους κατάλαβε. Και δε ξαναέβαλε ποτέ την τηλεόραση στην πρίζα. Ήταν ελεύθερος…

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει βρε παιδιά σ’αυτό το ελληνόφωνο κρατίδιο τίποτα δημόσιο που να λειτουργεί σωστά ? μα η παιδεία , μα η υγειά , μα η αστυνομία μα ο Στράτος .
Παντού αναξιοκρατία ,παντού βρωμιά και δυσοσμία..
Θυμηθείτε και πως περάσατε στα πανεπιστήμια επιτέλους !!!!!
Πληρώνοντας οι γονείς σας χιλιάδες ευρω στα φροντιστήρια..!!! οι φροντιστές μας βοήθησαν να περάσουμε στο πανεπιστήμιο, και μόνον αυτοί!! Οι δημόσιοι λειτουργοί αδιαφορούν στην πλειοψηφία τους!!.. γιατί λοιπόν επιμένουμε στον δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα της παιδείας ? έχουμε μετατρέψει τα πανεπιστήμια από χώρους εκπαίδευσης ,από χώρους πολιτισμού , σε χώρους πολιτικών αντιπαραθέσεων.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ Αγαπητέ συνάδελφε!!!!

Ελπίζω αυτά που γράφεις και λες με τόση αγανάκτιση να οφείλονται σε όλες τις κριτικές ( και τις περισσότερες μαλακίες ) που γράφτηκαν στο blog για το καθε συντονιστικό και για τα κόμματα.. Για τα κόμματα συμφωνώ. Για το συντονιστικό μας θα δείξει. Ελπίζω πάντως να μην ανήκεις σε κανένα κόμμα που να υποστηρίζει το νέο πρόχειρο νομοσχέδιο. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
Παρολα αυτά θέλω και ΟΦΕΙΛΩ να σου αναφέρω πως το πανεπιστήμιο μας καθώς και ο χώρος αυτός όπου όλοι εκφράζουμε ελεύθερα την γνώμη μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ < ΧΩΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. > Ο καθένας απο εμάς είναι ελεύθερος να εκφέρει την οποιαδήποτε γνώμη του για οτιδήποτε. Το γεγονός ότι στα Πανεπιστήμια μας ή και οπουδήποτε αλλού στον κόσμο μπορεί να υπάρχει πολιτική αντιπολίτευση δεν σημαίνει απαραίτητως πως οι χώροι αυτοί χάνουν και τον χαρακτήρα τους ως χώροι πολιτισμού και εκπαίδευσης . Η ελευθερία του λόγου είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη.


Με το να λές
<...Παντού αναξιοκρατία ....Θυμηθείτε και πως περάσατε στα πανεπιστήμια επιτέλους !!!!!
Πληρώνοντας οι γονείς σας χιλιάδες ευρω στα φροντιστήρια..!!! οι φροντιστές μας βοήθησαν να περάσουμε στο πανεπιστήμιο, και μόνον αυτοί! >



- ΒΡΕ αγαπητέ συνάδελφε ΔΙΑΦΩΝΩ !!!
ΒΡΕ Φίλε αυτό που χρειάζεται σήμερα ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η κατάθεση του νέου προχειρου νομοσχεδίου. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να γίνει αναβάθμιση του δημόσιου σχολείου.Χρειάζεται ενα σύστημα εισαγωγής στο πανεπιστήμιο που να μειώνει την εξάρτηση από το φροντιστήριο. Κάποτε το Λύκειο τροφοδοτούσε βασικές γνώσεις των κύριων τομέων της επιστήμης. Αγαπητέ συνάδελφε οι γνώσεις όμως που θα δέχονται σήμερα ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ θα είναι ουμανιστικού περιεχομένου. Θα είναι βασικές γνώσες λίγων ειδικοτήτων συνεπώς γνώσεις που θα εφοδιάζουν τους νέους με γνώσεις που θα τους επιτρέπουν να ασκήσουν κάποιο επάγγελμα στο πλαίσιο της καταναλωτικής κοινωνίας. ΑΝ η Ε.Ε και κάποιοι αρχηγοί πολιτικών κομμάτων έκριναν πως αυτός είναι ο βασικός στόχος της παιδείας μας ,τότε ισοπεδώνονται οι πανεπιστημιακές σπουδές μας και αναγνωρίζονται οι ελεύθερες σπουδές ( ΚΕΣ ) και τα παραρτήματα των ιδιωτικών πανεπιστημίων του εξωτερικού.
- Ποιοι θα βάλουν το χέρι στην τσέπη και θα προσφέρουν πανεπιστημιακή παιδεία στους μή έχοντες;??? Οι γονείς και κηδομένες με εισφορές ???? ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ? ( χωρίς παρεξήγηση )
ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΒΡΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ !!!! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ!!!
- Η ανάγκη όλα τα παιδιά να έχουν τις ίδιες δυνατότητες στην αφετηρία της ζωής τους, ασχέτως της οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης του μπαμπά και της μαμάς τους .
- Η ανάγκη να διασφαλιστεί η ελευθερία στο σχολείο ώστε να διδάσκει το παιδί και μια κλίμακα αξιών διαφορετική απο την κυρίαρχη.

Γιατί πολεμάμε για το δημόσιο χαρακτήρα του Πανεπιστημίου ? Γιατί δυστηχώς η αγορά εργασίας διασφαλίζει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ απο αυτό που διασφαλίζει το δημόσιο Πανεπιστήμιο



Αγαπητέ συνάδελφε μου

– Θες να μετατραπούν οι πανεπιστημιακές σπουδές σε τυποποιημένες υπηρεσίες κατάρτισης ???

– Θες τον κατακερματισμό των γνωστικών αντικειμένων και των προγραμμάτων σπουδών και την ισοπεδωτική ισοτίμησή τους με οποιασδήποτε προέλευσης μεταλυκειακές σπουδές και θα επιβάλουν στο δημόσιο Πανεπιστήμιο να παρέχει υπηρεσίες κατάρτισης και έρευνας για να εξασφαλίσει τη λειτουργία του ???

Συνάδελφοι..

βάλτε στόχο το φεγγάρι...ακόμα και αν "αποτύχουμε" θα βρεθούμε ανάμεσα στ'αστέρια



.....σκέφτηκε μεγαλόφωνα:... Σχολείο αντάξιο του κοινωνικού του ρόλου θάναι αυτό που θα διδάσκει σε όλα τα παιδιά -ασχέτως φυλής, οικονομικής κατάστασης, επαγγελματικής κατεύθυνσης που θα θελήσουν να ακολουθήσουν- λογοτεχνία και θα τη διδάσκει έτσι, βάζοντας τις μαγνητοταινίες της Λαμπέτη... Άνοιξε τα μάτια και κοίταξε το γιό του. Με την ελπίδα ότι η ζωή θα αλλάξει και πάλι.......!!!!

ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ στην συνέλευση πρέπει ν ' αντιληφθούμε πως αγωνιζόμαστε για μία δημόσια δωρεάν εκπαίδευση και είμαστε αντίθετοι στην οποιαδήποτε αναθεώρηση του άρθρου. Το πανεπιστήμιο μας είναι ο χώρος όπου κατοχυρώνεται η ελευθερία της Διδασκαλίας και της έρευνας και είναι χρέος μας να το υπερασπιστούμε. Αυτός ο χώρος της ελευθερίας της Διδασκαλίας και έρευνας καταργείται με την κάθε κρατική , μη κερδοσκοπική ή ιδιωτική παρέμβαση.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ!!!
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΙΔΕΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ.
Συνάδελφοι ποιός απο εσάς πιστεύει πως ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ???
Μόνο ΚΑΙ μόνο αυτοί που ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και προσπαθούν να καταθέσουν νο νέο νομοσχέδιο.
Καταργώντας το πανεπιστημιακό άσυλο καταργούμε και την πανεπιστημιακή μας ελευθερία.

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΤΩΡΑ. Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΡΑ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ .ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΣΦΙΓΓΩΝΤΑΣ ΑΣΦΥΧΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΛΟΙΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ.ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΤΟΤΕ ΚΙΝΔΥΝΕΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!! ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΌΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΎΣ!!! ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ. ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΙΝΟΥΜΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μακρηγορείς χωρίς ουσία!! Στόχος των καταλήψεων φαίνεται ξεκάθαρα ποιος είναι !
Η συντήρηση ενός επαρχαιομενου εκπαιδευτικού συστήματος. . ενός εκπαιδευτικού συστήματος που τροφοδοτεί την κοινωνία με ημιμαθείς πτυχιούχους..

Ανώνυμος είπε...

Η εγκυρότητα της συνέλευσης θα κριθεί από τη μαζικότητά της. Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη για να σταθμίσουμε τις εξελίξεις και να αποφασίσουμε πώς θα συνεχίσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Βρε τι τραβάμε εμείς οι ημιμαθείς πτυχιούχοι.....

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Του Λάβδα η παρέα να πάει να κάτσει στην κεραία.

Ανώνυμος είπε...

“ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΛΑΚΩΔΗ ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΜΑΣΤΕ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ.” ANTONIO PORCHIA

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά έγινε τελικά συνέλευση σήμερα 26/2?? Ξέρει κανένας να πει??(Και αποτελέσματα αν γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΕΛΙΚΑ; ΡΩΤΑΩ ΚΙ ΕΓΩ. AΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΚΑΤΙ; ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ(ΠΧ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ). ΠΑΜΕ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ(ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΒΟΥΛΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΩΝ ΓΙΑ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ).

Ανώνυμος είπε...

παιδιά γιατί έγινε συνέλευση και μαζεύτηκαν υπογραφές ? Ποια τα αποτελέσματα ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ εγινε? Μας γαμησε πάλι το συντονιστικό ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΣΠ???

Ανώνυμος είπε...

kala tha pei kaneis ti egine???

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αποδείχτηκε για άλλη μια φορά πως η κυβέρνηση χειρίστηκε το θέμα λάθος.. έπρεπε να επιχειρήσει να καταλάβει τα πανεπιστήμια πριν το κάνουν τα φρικιά που αποκαλούν εαυτούς φοιτητές.. τότε θα έβλεπες τους μαλλιαρούς τύπους που το παίζουν αγωνιστές να προσπαθούν να μπουν μέσα να κάνουν μάθημα..
Μερικοί είναι ταγμένοι να πηγαίνουν κόντρα σε κάθε τι.. ακόμα και αν πρόκειται για το συμφέρον τους..
Ας το πάρουν χαμπάρι οι ακαμάτες ότι οι καταλήψεις με τον ιδρώτα και το αίμα των γονιών τους πρέπει να πάρουν τέλος..
Για μερικους με κατουρημενα σώβρακα ο λόγος.. υπενθυμίζοντας τους ότι τους δίνετε κάθε τετραετία το δικαίωμα να επιλέξουν ποιος θα τους κυβερνήσει…αυτούς εκλέξατε κύριοι με τα κατουρημενα σώβρακα…

Ανώνυμος είπε...

den katalaba!
katlhpsi nai i oxi?

Ανώνυμος είπε...

σκαταληψη , σκαταληψη !!

Ανώνυμος είπε...

Κοινή επίθεση ΔΑΠ-ΠΑΣΠ στην κατάληψη όλων των σχολών







Αμέσως μετά τη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας 11/12, όπου μαζικά οι φοιτητές του Ρεθύμνου αποφάσισαν κατάληψη μέχρι την Πέμπτη 14/12 και νέα γενική συνέλευση για συνέχεια του αγώνα ενάντια στην αναθεώρηση του άρθρου 16, φοιτητές της ΠΑΣΠ και της ΔΑΠ κάλεσαν ένα άτυπο ΔΣ μη σεβόμενοι τις αποφάσεις του ανώτερου οργάνου των φοιτητών, τη Γενική Συνέλευση όλων των Σχολών και προσπάθησαν να βγάλουν την κατάληψη παράνομη.



Οι φοιτητές που αποφάσισαν την κατάληψη κάλεσαν την ίδια στιγμή σε ανοιχτό συντονιστικό όπου αποφασίστηκε το σπάσιμο των μαθημάτων που διεξάγονταν εκείνη την ώρα. Τη στιγμή που οι φοιτητές έσπαγαν τα μαθήματα τραμπούκοι της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ προπηλάκιζαν φοιτητές και έλεγαν στους φοιτητές και στους καθηγητές πως η κατάληψη είναι παράνομη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το Πανεπιστήμιο να μετατραπεί από ζωντανός χώρος σε πεδίο μαχών. Οι τραμπούκοι έφυγαν απειλώντας πως το πρωί θα 'ναι πιο πολλοί και πως θα σπάσουν την κατάληψη.



Δυστυχώς αυτό που κατάφεραν ήταν το συντονιστικό να ασχολείται πιο πολύ με το πώς θα περιφρουρήσει την κατάληψη από τους τραμπούκους παρά το τι εκδηλώσεις θα πραγματοποιήσει για να συμμετέχουν μαζικά οι φοιτητές. Τη Δευτέρα το βράδυ πάνω από 100 άτομα κοιμήθηκαν στο χώρο του Πανεπιστημίου αποφασισμένοι να τηρήσουν τη νόμιμη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.

Στις 5 το πρωί μια ομάδα μεθυσμένων τραμπούκων της ΠΑΣΠ ήρθε στη σχολή, έκαψε τα πανό της κατάληψης και χτύπησε ένα μέλος της Πρωτοβουλίας ΓΕΝΟΒΑ, τον Στέλιο Μιχαηλίδη που ήταν στο φυλάκιο και προσπάθησε να τους σταματήσει. Ξυπνήσαμε όλοι και μεταφερθήκαμε στην πύλη περιμένοντας τα στελέχη της ΠΑΣΠ και της ΔΑΠ. Στις 7, δύο ώρες μετά, επέστρεψαν οι ίδιοι τραμπούκοι με τη συνοδεία και άλλων μελών των παρατάξεών τους, καίγοντας και τα νέα πανό της κατάληψης, αναποδογυρίζοντας κάδους και ουρλιάζοντας πως το Πανεπιστήμιο πρέπει να είναι ανοιχτό.



Αλυσίδες

Αυτό συνεχιζόταν για αρκετές ώρες ακόμα, όπου μέσα στη βροχή σχηματίζονταν συνεχώς αλυσίδες και συγκρούονταν. Την ίδια στιγμή οι φοιτητές της κατάληψης ενημέρωναν με μικροφωνική τους φοιτητές που κατέφθαναν για το τι γίνεται στο Πανεπιστήμιο. Οι τραμπούκοι, όμως, παρόλη την κούραση, δεν ήταν διατεθειμένοι να αποχωρήσουν παρά μόνο εάν ολοκλήρωναν το έργο τους. Κυνηγούσαν φοιτητές με σίδερα και όλοι είχαμε μείνει έκπληκτοι με αυτά που αντιμετωπίζαμε. Ακόμα όμως δεν είχαμε δει τα χειρότερα.



Ενώ το κλίμα άρχισε να φαίνεται σχετικά πιο ήρεμο, κατά τις 12 επέστρεψαν λέγοντας πως μάζεψαν 600 υπογραφές για να κλείσει η κατάληψη. Εμείς αρνηθήκαμε και τότε άρχισαν να επιτίθονται με τέτοια σφοδρότητα ανησυχώντας σοβαρά πως θα 'χαμε κάτι περισσότερο από απλούς τραυματίες. Οι τραμπουκισμοί ήταν πρωτοφανείς για όλους μας. Μας θύμιζαν τους πραίτορες του Πολύδωρα στις μεγάλες φοιτητικές διαδηλώσεις. Για αρκετή ώρα οι συγκρούσεις συνεχίζονταν και με τις συντρόφισσες της Πρωτοβουλίας ΓΕΝΟΒΑ στην πρώτη γραμμή, προσπαθούσαμε και να ηρεμήσουμε κάποια μέλη της ΠΑΣΠ καλώντας τους να είναι μαζί στον αγώνα και όχι να χτυπούν μαζί με τους ΔΑΠίτες.



Κάποια στιγμή μέσα στις αλυσίδες λιποθύμησε ο γραμματέας της ΠΑΣΠ και σταματώντας τις αλυσίδες φοβούμενοι μήπως χτύπησε, λυσσασμένα τσάκισαν ό,τι έβλεπαν μπροστά τους. Χτυπώντας τις συντρόφισσες στα στήθη και την κοιλιά, κυνηγώντας να λυντσάρουν φοιτητές, ακόμα δεν φοβήθηκαν να επιτίθονται με τους κάδους απορριμμάτων. Εφτασαν στο σημείο να απειλούν ακόμα και καθηγητές που είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό. Η κατάληψη έσπασε και καλέσαμε σε νέο συντονιστικό όπου παρευρέθηκε πάρα πολύς νέος κόσμος. Οι καθηγητές σε συμπαράσταση κήρυξαν 48ωρη απεργία στηρίζοντας έμπρακτα την κατάληψη.



Τίποτα δεν τελείωσε εκεί. Ο γραμματέας της ΠΑΣΠ μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου υποτίθεται σοβαρά τραυματισμένος. Τα τοπικά ΜΜΕ το είχαν ως πρώτο θέμα και οργίαζαν σε παραπληροφόρηση όλη μέρα με συνεχείς δηλώσεις μελών της ΠΑΣΠ.



Πανεργατική

Η επόμενη μέρα όμως ήταν διαφορετική. Ηταν η ημέρα της Πανεργατικής Απεργίας ενάντια στον προϋπολογισμό του Αλογοσκούφη. Μετά από επιστολή διαμαρτυρίας στα μέσα ενημέρωσης, μέλη της ΓΕΝΟΒΑ, των ΕΑΑΚ και της ΠΚΣ μίλαγαν συνεχώς στα κανάλια υπερασπίζοντας τις αποφάσεις των φοιτητών.



Το μεσημέρι προβλήθηκε επίσης ένα βίντεο το οποίο έδειχνε τους τραμπουκισμούς των μελών της ΠΑΣΠ και της ΔΑΠ. Το κλίμα στην κοινωνία άλλαξε εντελώς και την επόμενη μέρα μέσα σε λίγες ώρες μαζέψαμε 600 υπογραφές για νέα Γενική Συνέλευση. Υπογραφές πραγματικές και όχι τηλεφωνικά και με απειλές, όπως μας κατήγγειλαν φοιτητές για τις υπογραφές του ΔΣ.



Αυτή η σίγουρα δυσάρεστη εμπειρία δεν μας απογοήτευσε, μας δυνάμωσε και ήταν ένα μεγάλο μάθημα για εμάς. Ακόμα και εάν δεχτείς τραμπουκισμούς, δεν απογοητεύεσαι, ούτε απαντάς κυρίως στρατιωτικά. Το γνωστοποιείς στον κόσμο, το κάνεις κτήμα όλων των φοιτητών. Εγινε μια μέρα και είχε εντυπωσιακά αποτελέσματα.



Το δεύτερο, πόσο χρειάζονται να δυναμώσουν οι τολμηρές και επαναστατικές φωνές κι άλλο μέσα στις σχολές. Για να μην ελέγχεται το ΔΣ μιας σχολής με μεγάλους αγώνες από μια πολύ δεξιά ΠΑΣΠ και από τη ΔΑΠ. Χρειάζεται να είμαστε εμείς στα ΔΣ, οι αγωνιστές και όχι αυτοί που προστατεύουν τα συμφέροντα της κυβέρνησης και όχι των φοιτητών.



Μας έγινε επίσης καθαρό πως θέλουμε ακόμα πιο δυνατή ΓΕΝΟΒΑ για να νικάνε οι μάχες μας. Χρειαζόμαστε όχι απλά εμείς, αλλά το κίνημα χρειάζεται μια ΓΕΝΟΒΑ που να μην έχει έδρα μόνο σε τρεις αλλά και στις δέκα σχολές.



Επιπλέον οι τραμπούκοι πρέπει να πληρώσουν για τις πράξεις τους. Είναι σίγουρο πως πολλοί αριστεροί φοιτητές θα έχουν σιχαθεί την ΠΑΣΠ ακόμα κι αν είναι μέλη της. Πρέπει να τους κερδίσουμε στις μάχες για να μην περάσει το άρθρο 16. Σε πολλούς δεν τους αξίζει αυτή η παράταξη, θέλουν να παλέψουν, ας τους δείξουμε το δρόμο. Μιλώντας τους και ξεκαθαρίζοντας για τα πάντα, απ'το αν είναι αντιπολίτευση ο Γιώργος Παπανδρέου μέχρι αν χρειαζόμαστε επαναστατικό κόμμα. Δεν είναι δύσκολο, ήδη την Παρασκευή ένα μέλος της ΠΑΣΠ έφυγε και οργανώθηκε στη ΓΕΝΟΒΑ. Ας το κάνουμε πράξη αυτό παντού.

Νέα Γενική Συνέλευση στις 10 Γενάρη, για να κλείσουμε το Πανεπιστήμιο και να σταματήσουμε το ξεπούλημα της Παιδείας, που είναι και ο μεγάλος στόχος.

Ανώνυμος είπε...

Τραμπούκοι της ΠΑΣΠ και της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ σημαινει σκαταληψη?

Ανώνυμος είπε...

Ας γράψει κάποιος τα αποτελέσματα της συνέλευσης.

Ανώνυμος είπε...

μαλιαρε απλητε .. η αληθεια ειναι πικρη.. καταληψη στο πανεπιστημιο δεν εκανε κανεις.. δυο καδοι σκουπιδιων εφραξαν την εισοδο.. οι υπολοιποι ηταν στα σπιτια τους , παιδια ολοι για μαθημα, η καταληψεις παραβιαζουν τα δικαιωματα μας.. μην αυτοκαταργειτε το πανεπιστημιο επιδη το θελουν ορισμενοι απλητοι..

Ανώνυμος είπε...

η πασπ θέλει εκλογές . ΞΥΠΝΑΤΕ. δεν τους ενδιαφέρει το νομοσχέδιο. Οσο για τους υπόλοιπους. ΘΕΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ???

Ανώνυμος είπε...

οσοι ενδιαφέρονται να ξεκάνουμε τα σκουπίδια της Δαπ και τους πουλημένους της Πασπ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΦΗΣΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΜΟΙΒΗ

νταρι-νταρι-νταρι στο γυαλο ΠΕΤΟΥΝ οι γλαροι

μ είπε...

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Για πρώτη φορά από τη δημιουργία του blog σβήστηκαν σχόλια με απολύτως υβριστικό περιεχόμενο. Στο εξής παρόμοια σχόλια ή σχόλια άσχετα με το περιεχόμενο του blog θα σβήνονται χωρίς προειδοποίηση.