Τρίτη, Φεβρουαρίου 27, 2007

Παρασκευή 2/3 Γενική Συνέλευση

Η Γενική Συνέλευση Όλων των Σχολών Ρεθύμνου θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή 2/3 στις 14:30 στη Δ3.

Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη

Στη Γενική Συνέλευση της Φιλοσοφικής Σχολής που διεξήχθη την Τρίτη 27/2 αποφασίστηκε αποχή των διδασκόντων από το διδακτικό τους έργο μέχρι την Παρασκευή. Αντί μαθημάτων θα διεξάγονται στις διδακτικές αίθουσες συζητήσεις σχετικά με το νέο Νόμο-Πλαίσιο και το πανεπιστήμιο που θέλουμε να αποκτήσουμε.

Εξαιτίας της λήξης της κατάληψης έχουν αποσυντονιστεί οι κινητοποιήσεις στο Ρέθυμνο. Για την καθιερωμένη πορεία της Πέμπτης έχει καλέσει μέχρι στιγμής μόνο η Πρωτοβουλία Γένοβα 2001. Καλούνται όλες οι οργανωμένες δυνάμεις του κινήματος στο Ρέθυμνο να κάνουν κάλεσμα για την πορεία. Καλούνται όλοι οι ανεξάρτητοι-ανένταχτοι φοιτητές να δώσουν δυναμικό παρόν. Δεν πρέπει να δοθεί στο Ρέθυμνο εικόνα αποδυνάμωσης.


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1/3 ΣΤΙΣ 12:00 ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ


49 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα μας πει κανείς τι έγινε στην σημερινή συνέλευση ?

Ανώνυμος είπε...

η αληθεια ειναι πικρη.. καταληψη στο πανεπιστημιο δεν εκανε κανεις.. δυο καδοι σκουπιδιων εφραξαν την εισοδο.. οι υπολοιποι ηταν στα σπιτια τους , παιδια ολοι για μαθημα, η καταληψεις παραβιαζουν τα δικαιωματα μας.. μην αυτοκαταργειτε το πανεπιστημιο επιδη το θελουν ορισμενοι

Ανώνυμος είπε...

καλημερα!απο οσα ξερω γενικη συνελευση δεν εγινε αφου το ΔΣ φιλοσοφικης δεν επετρεψε για την Δευτερα αλλαγια την Παρασκευη,βεβαια αυτο το λεω με επιφυλαξη γιατι στο Πανεπιστημιο αυτες τις μερες υπαρχει ραδιο αρβιλα,κριμα ομως ρε παιδια του συντονιστικου,κριμα για την ελλειπη ενημερωση που εχουμε,πως μας θελετε κοντα σας οταν αδιαφορειτε?βγαλτε μια ενημερωση,γραψτε ενα μηνυμα,πολλοι απο μας γυρισαν στα μαθηματα τους και δεν εχουν χρονο να καθονται στα πηγαδακια σας για να μαθαινουν τις προτασεις σας και τι θα κατεβασετε στη συνελευση αν και οπως φημολογειται δεν θα υπαρξει προταση για καταληψη αλλα για αλλου τυπου κινητοποιησεις,και ερωτω πως περιμενετε να παρουμε μερος σε πορειες,κλεισιμο νομαρχιας κτλ οταν τα μαθηματα εχουν ξεκινησει με ταχυτατους ρυθμους και οταν το ενδεχομενο για εξεταστικη μεσα στο Μαρτιο ειναι πολυ πιθανο?

Ανώνυμος είπε...

Γενική Συνέλευση δεν έγινε χτες αφού το ΔΣ της Φιλοσοφικής που έγινε την Παρασκευή κάλεσε συνέλευση την Παρασκευή 2 Μαρτίου αγνοώντας τις 500 και πλέον υπογραφές συναδέλφων που ζητούσαν ΓΣ τη Δευτέρα. Μετά απ' αυτό δημιουργήθηκε σύγχυση στους φοιτητές που δεν ήξεραν πότε έχουμε συνέλευση τελικά, με αποτέλεσμα χθες να μην συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος για να γίνει συνέλευση (ΠΑΣΠ και ΔΑΠ δεν εμφανίστηκαν καν υπακούοντας στις οδηγίες του ΔΣ).
Επομένως πάμε σε ΓΣ την Παρασκευή και δίνουμε από σήμερα όλες μας τις δυνάμεις για να έχει κόσμο και κόσμο που θα πάρει αγωνιστικές αποφάσεις και όχι αποφάσεις για 3ήμερες αποχές (που υποθέτω θα προτείνει πάλι η ΠΑΣΠ). Είναι εξαιρετικά προβληματικό κατά τη γνώμη μου να είναι το πανεπιστήμιο Ρεθύμνου ανοιχτό τις πιο κρίσιμες βδομάδες των κινητοποιήσεων. Αυτό όμως συμβαίνει επειδή χάσαμε την προηγούμενη συνέλευση από την ΠΑΣΠ και τώρα είχαμε τα γνωστά προβλήματα μέχρι να καλεστεί καινουρια (υπογραφές, ΔΣ κτλ). Το σημαντικό είναι να πάμε όλοι στη συνέλευση της Παρασκευής και να κλείσουμε ξανά το Πανεπιστήμιο. Είναι ο μόνος τρό[πος να σταματήσουμε τα σχέδια του Υπουργείου, όπως το κάναμε και το καλοκαίρι, όπως το κάναμε και τώρα. Βρισκόμαστε ίσως στην πιο κρίσιμη φάση αυτού του κινήματος, δεν είναι ώρα για δισταγμούς και πισωγυρίσματα. ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

Αντε ρε παιδια τι κανετε;

Ο Συλλογος φοιτητων απο το Παραρτημα του ΤΕΙ Χανιων, απερριψε με αηδια την συμβιβαστικη λυση και ενω πολλοι βολεμενοι πιστευαν οτι αυτη την βδομαδα θα καναμε εξεταστικη εργαστηριων (γιατι μονο αυτη μας διναν σαν τιμωρια), ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΑΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ και συνεχιζουμε ακαθεκτοι για ακομα μια βδομαδα με καταληψεις!!!


ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΤΟΝΩΣΕΙΣ ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΜΙΛΗΣΑΤΕ για αλήθεια.... δυστηχώς ειναι πραγματικά ΠΙΚΡΗ.
ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΤΟΣΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΗΤΑΤΟ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΤΕ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ .


ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!!!
ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Ή ΟΧΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ , ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ( μικρούτσικα ) ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ( ΠΑΣΠ ).
ΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΟΤΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
ΑΧΡΗΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΑΧΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ.
ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΛΕΟΝ. Η ΜΠΟΧΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ.ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ ΘΕΑΤΡΑ. ΑΥΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΡΑ.
ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ (http://farm1.static.flickr.com/91/362841934_a20fa70602

http://gmargari.wordpress.com/ ) . ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΞΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ( ΠΑΣΠ ) ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ( ΔΑΠ ).
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!! ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΩΣ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ « ΑΝΤΡΕΣ » ( ΠΑΣΠ + ΔΑΠ ) ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ?
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ.
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ.
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ. ΔΕΝ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΟΤΑ Η ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΟ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ? Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ :ΑΝ ΔΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ? ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΤΕ ?
ΞΥΠΝΑΤΕ!!! ΟΛΟΙ. ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ( ΠΡΥΤΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ . ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ. ΠΟΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΉ ? ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ?ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΗΔΗ ΤΟ Γ........ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ!!! ΜΑΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ.
ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ??? ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΑΠ.
ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΝ ΑΝΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ.
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΠΟ « ΠΑΝΩ» .

ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ( ΠΑΣΠ ) ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ( ΔΑΠ ). ΤΕΛΟΣ . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΠΡΩΗΝ ΣΚΑΤΟΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΑΠ ( ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ )

Υ.Σ. σίγουρα οι τραμπούκοι τα κωλόπαιδα θα προσπαθούν να θυμηθούν ποιός / ποια είμαι.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ , ΕΡΩΤΩ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ , ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΚΤΛ ΌΤΑΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ???

ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ( ΠΑΣΠ ) ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ( ΔΑΠ ). ΤΕΛΟΣ . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΤΟΝΩΣΕΙΣ ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΑΣΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΠΙΤΕΣ .... ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΔΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΦΡΑΓΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ

http://gmargari.wordpress.com/

ΑΧΡΗΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΠ και ΔΑΠ δεν εμφανίστηκαν καν υπακούοντας στις οδηγίες του ΔΣ

ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

http://gmargari.wordpress.com/

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΣ της Φιλοσοφικής που έγινε την Παρασκευή κάλεσε συνέλευση την Παρασκευή 2 Μαρτίου αγνοώντας τις 500 και πλέον υπογραφές συναδέλφων που ζητούσαν ΓΣ τη Δευτέρα!!!

ΞΥΠΝΑΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

δυο καδοι σκουπιδιων εφραξαν την εισοδο.. οι υπολοιποι ηταν στα σπιτια τους ,.. Και το δίλημμα συνεχιζει να υπαρχει.. ΤΑΜΤΑ , ΣΑΡΜΠΕΛ η ΔΑΝΤΗΣ ??? ολοι κατα της καταληψης !!! οποτε και να γινει η συνελευση..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ; ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ.
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ.
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!
.... τωρα μιλας σωστα..οταν κλεινεις το σπιτι σου και φευγεις κανεις δεν ποναει.. αντιθετως ολουν γελουν.. οταν τους κλεισεις μεσα στο δικο τους τοτε τα πραγματα αλλαζουν.. αρχιζουν και καταλαβαινουν οτι δεν παιζεις

Ανώνυμος είπε...

πρεπει ναλλαξουν μορφη οι αγωνες μας.. δεν πειθουν πια κανεναν..

Ανώνυμος είπε...

και ποιός θα πάει να κλείσει το Υπουργείο ρε παιδιά όταν το Πανεπιστήμιο είναι ανοιχτό και οι φοιτητές κυνηγάνε το μάθημα και το σεμινάριο τους;
Πάμε να κλείσουμε το Πανεπιστήμιο πρώτα και στην επόμενη πανελλαδική διαδήλωση μπουκάρουμε στο Υπουργείο και το κάνουμε καλοκαιρινό! Να μάθει η Μαριέττα να λέει πως σε 2 βδομάδες το κουρελόχαρτο της θα ναι νόμος του κράτους. Οι τσαμπουκάδες της δεν θα περάσουνε!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ( ΠΑΣΠ ) ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ( ΔΑΠ ). ΤΕΛΟΣ . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΗΓΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.


πρεπει ναλλαξουν μορφη οι αγωνες μας.. δεν πειθουν πια κανεναν..

οσο γι αυτούς που ΤΟ ΑΝΟΙΞΑΝ
να πανε να γαμήσουν την ΜΑΡΙΕΤΤΑ μεσα στο υπουργείο της και να αφήσουν το σπιτάκι ήσυχο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΑΣΠΙΤΕΣ ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ?


ΑΧΡΗΣΤΟΙ !!!!

Ανώνυμος είπε...

δυο καδοι σκουπιδιων εφραξαν την εισοδο.....

ΠΑΣΠ και ΔΑΠ δεν εμφανίστηκαν καν υπακούοντας στις οδηγίες του ΔΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

μ είπε...

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σβήστηκαν για πρώτη φορά τρία σχόλια που δεν είχαν απολύτως καμία σχέση με το περιεχόμενο του παρόντος blog (τα δύο είχαν απλώς ονόματα τραγουδιστών και το τελευταίο ένα ανέκδοτο!?). Στο εξής παρόμοια σχόλια θα σβήνονται χωρίς προειδοποίηση.

Συνειδητά το blog της κατάληψης επιτρέπει τα ανώνυμα σχόλια. Θα ήταν όμως οφέλιμο για την προώθηση του διαλόγου να μην υιοθετούμε ύφος που θα αποφεύγαμε αν τα σχόλιά ήταν επώνυμα. Χαρακτηρισμοί όπως 'άχρηστοι' κλπ κοσμητικά ή προσωπικά σχόλια για την υπουργό Παιδείας (το είδος της πολιτικής είναι το πρόβλημα και όχι τα πρόσωπα που την προάγουν) ούτε βοηθούν, ούτε προάγουν το διάλογο (όσο μπορεί να γίνει διάλογος στο blog), ούτε εντυπωσιάζουν κανέναν.

Ανώνυμος είπε...

οκ. ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΠ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΠ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΝΑ ΑΠΕΡΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Το φοιτητικό κίνημα έδειξε για άλλη μια φορά την δυναμική του, με τις εκατοντάδες καταλήψεις απ' όλη την Ελλάδα να κατεβαίνουν στην Αθήνα και να γεμίζουν τους δρόμους. Πάνω από 30.000 φοιτητές και εργαζόμενοι διαδήλωσαν, για μια ακόμα φορά, ενάντια στην Αναθεώρηση του Συντάγματος και την επικείμενη ψήφιση του νέου Νόμου-Πλαισίου. Μπορεί η κυβέρνηση να αλλάζει κάποια σημεία του νόμου, αλλά η ουσία μένει η ίδια: το άσυλο θα καταργηθεί (η Σύγκλητος πλέον θα ορίζει ποιοί χώροι του πανεπιστημίου έχουν άσυλο και ποιοί όχι!), θα υπάρχει ανώτατο χρονικό όριο φοίτησης, οι manager θα διοικούν τα πανεπιστήμια, θα εισαχθούν αλυσίδες στα προγράμματα σπουδών, ενώ όλες οι αλλαγές που θέλουν να πραγματοποιήσουν θα έχουν σαν βασικό πυλώνα την αξιολόγηση. Ίδια μένει η ουσία και του κινήματος: ή θα τα πάρετε όλα πίσω ή τα πανεπιστήμια θα μένουν κλειστά.

Απ' την μεριά της η κυβέρνηση προσπαθεί με κάθε τρόπο να καταστείλει τις κινητοποιήσεις, με την άγρια καταστολή (ΜΑΤ, ξύλο, δακρυγόνα) και τις συλλήψεις της προηγούμενης πορείας, ή με τους εντεταλμένους της - ΔΑΠ-ΝΔΦΚ - να προσπαθούν να σπάσουν τις καταλήψεις δια της βίας. Έμπρακτη ήταν η αλληλεγγύη στους συλληφθέντες διαδηλωτές, που εκφράστηκε με την πορεία των φοιτητικών συλλόγων στην ΓΑΔΑ, το ίδιο απόγευμα.

Οι καταλήψεις συνεχίζουν την πίεση τους στην κυβέρνηση και στο ΠΑΣΟΚ, με μεγαλύτερη μαζικότητα και δυναμικότερες κινητοποιήσεις. Στα πλαίσια των κινητοποιήσεων, οι Καταλήψεις του ΕΜΠ καλούν:

Την Δευτέρα 26/2 οι καταλήψεις βγαίνουν στους δρόμους της Αθήνας

Την ώρα που η συζήτηση για το νέο νόμο πλαίσιο αρχίζει στην βουλή το φοιτητικό κίνημα δίνει τη δυναμική του απάντηση στο δρόμο.Απέναντι στο κοινοβουλευτικό διάλογο που ξεκινά, οι φοιτητές εκφράζουν με πολύμπρφες δράσεις το αποτέλεσμα του πραγματικού διαλόγου που διεξάγεται σε όλα τα αμφιθέατρα των γενικών συνελεύσεων εδώ και 10 μήνες που δεν είναι άλλο από τον ανυποχώρητο αγώνα για την ανατροπή του αντιδραστικού νόμου πλαισίου της κυβέρνησης.το φοιτητικό κίνημα δεν κάμπτεται μπροστά στην κρατική καταστολή και τον αυταρχισμό συνεχίζοντας μέχρι την τελική νίκη.

Το Συντονιστικό Συνελεύσεων και Καταλήψεων Αθήνας διοργανώνει μεγάλη συναυλία με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες στα Προπύλαια στις 17:00

Οι καταλήψεις του ΕΜΠ καλούν όλους σε συγκέντρωση στις 12:00 στο Πολυτεχνείο Πατησίων. Κλείνουμε τον δρόμο και με πολύμορφες δράσεις ενημερώνουμε τον κόσμο για να καταλήξουμε με πορεία στα Προπύλαια


Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ
ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΠ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΠ

http://gmargari.wordpress.com/

(…και παρακάτω, αφού γλύψαμε την κυβέρνηση, μη ξεχάσουμε και τα “πνευματικά παιδιά” της κυβέρνησης:)

ΟΝΝΕΔ - ΔΑΠ ΝΔΦΚ: “Να ψηφιστεί άμεσα ο νόμος
πλαίσιο να ανοίξουν τα Πανεπιστήμια”

(για το καλό μας βρε το κάνουν τα μπλε προβατάκια, για να μη χάσουμε μάθημα

Ανώνυμος είπε...

Η ψήφιση για την αναθεώρηση του συντάγματος θα γίνει στις 27 Μαρτίου !!!!

τι θα κανουμε εμεις σαν πανεπιστημιο ? θα τρεχουμε στα σεμιναρια ή στα συλλαλητηρια ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ? ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΤΑΜΑΤΑ !!

ΟΝΝΕΔ - ΔΑΠ ΝΔΦΚ: “Να ψηφιστεί άμεσα ο νόμος πλαίσιο να ανοίξουν τα Πανεπιστήμια”

για το καλό μας βρε το κάνουν τα μπλε προβατάκια, για να μη χάσουμε μάθημα !!!!

Ανώνυμος είπε...

παρασκευη σου έρχομαι....

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΡΕΑ ??? ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ?

μ είπε...

17:30 Χαιρετισμοί

18:00 Μετανάστευση και Ρατσισμός: εµπειρίες από τους "δικούς µας µετανάστες" στο εξωτερικό και στην Ελλάδα. Εισηγητής: Μιχαήλ Δαµανάκης, καθηγητής Διαπολιτισµικής Παιδαγωγικής στο Παιδαγωγικό Τµήµα Δηµοτικής Εκπαίδευσης του ΠΚ

18:30 Πόσο απέχει η ελληνική κοινωνία από ρατσιστικές ιδεολογίες. Εισηγητής: Χριστόφορος Βερναρδάκης, λέκτορας του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του ΠΚ

19:00 Διάλειμμα

19:30 Ρατσιστική θυματοποίηση-Θυματοποίηση Μεταναστών. Εισηγήτρια: Βασιλική Πετούση, λέκτορας του τμήματος Κοινωνιολογίας του ΠΚ

20:00 Νομικά ζητήματα ενσωμάτωσης των αλλοδαπών στην ελληνική κοινωνία. Εισηγητής: Γεώργιος Παπακωνσταντής, αστυνομικός υποδιευθυντής, Δρ Κοινωνικής Ψυχολογίας Παντείου Πανεπιστημίου

21:00 Συζήτηση-Συμπεράσματα

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Porto Rethymno, Σοφοκλή Βενιζέλου (κοινώς παραλιακή) 52α

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ-ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ!!

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ-ΕΚΤΡΩΜΑ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ. ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΠΙΑ "ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΙΔΕΩΝ" ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ "ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ, ΤΗ ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ". ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ: ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ "ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ" (π.χ. να επιβάλλει δίδακτρα στο Παν/μιο ή οτιδήποτε άλλο) Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ:

ΑΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΘΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟ ΑΣΥΛΟ.
ΑΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΗ ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟ ΑΣΥΛΟ.

ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ ΟΛΑ: Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΙΝΗ 6 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΧΩΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ!!!

ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΙΕΣΗ. ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ 5 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ-ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ ΤΩΡΑ!
Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ. ΕΤΣΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΤΟ Ν-Π ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΕΤΣΙ ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΡΑ, ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ.
ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΤΟΝΩΣΕΙΣ ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί εδώ η ιστοσελίδα να δείξει κάποια σημεία του άρθρου και οχι στα σχολια σας παρακαλώ ? ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ θα πρέπει να τα δείξετε στην κυρίως σελίδα του blog μας.ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.Την ιστοσελίδα μας την κοιτάνε αρκετοί. Τα σχόλια τα αποφεύγουν. Κάντε αν μπορείτε οτι καλύτερο. Είναι χρέος μας.ΟΛΩΝ. Συγγνώμη αν σας κουράζω. ( ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ )

Ανώνυμος είπε...

Εγινε ενα σχολιο

http://gmargari.wordpress.com/2007/02/25/poreia-athina/#comments

............Ο αριθμός των υπογραφών που πρέπει να μαζέψετε είναι ανάλογος με τον αριθμό των ψηφισάντων στις φοιτητικές εκλογές. Την αναλογία την καθορίζει το καταστατικό, και μπορεί από σχολή σε σχολή να αλλάζει.....Το σημαντικό είναι να έχεις το καταστατικό στα χέρια σου,...πολλές φορές τα αντίγραφα του καταστατικού τα έχουν στα χέρια τους ελάχιστοι εκπρόσωποι παρατάξεων (όχι απαραίτητα όλων, ακόμα κι αν έχουν έδρα στο ΔΣ!), που άμα τους ζητήσεις αντίγραφο …σε συνδέουν με Κάιρο. Σε αυτήν την περίπτωση απευθύνεσαι μέσω δικηγόρου στο Πρωτοδικείο και προμηθεύεσαι αντίγραφο. Αυτό είναι ευτυχώς μια απλή και γρήγορη διαδικασία....

Αν θέλετε να κάνετε Γενική Συνέλευση την Παρασκευή, και δε σας αφήσουν (επειδή προφανώς έχουν την πλειοψηφία στο ΔΣ, και οι γενικές συνελεύσεις αποφασίζονται από εκεί), μαζέψτε υπογραφές από φοιτητές για να γίνει η συνέλευση, δε μπορούν να σας το αρνηθούν. Αν αυτό είναι το πρόβλημα σας, και κληθείτε να μαζέψετε υπογραφές, στείλε μου αν θες email στο gmargari παπάκι gmail τελεία com να σου απαντήσω σχετικά με τον αριθμό των υπογραφών που πρέπει να μαζέψετε και τα σχετικά, καθώς δε γνωρίζω τώρα.

Θα μπορούσε επίσης να απευθυνθείς και στο blog του ραδιοφωνικού μας σταθμού:
http://uoiradio.wordpress.com/
ή στο forum της ΦΑΚ:
http://www.fak-uoi.gr/forum/index.php

Ανώνυμος είπε...

για το καλό μας βρε το κάνουν τα μπλε προβατάκια, για να μη χάσουμε μάθημα ...

Ανώνυμος είπε...

κατάληψη α.ε.ι ρεθύμνου said...

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Porto Rethymno, Σοφοκλή Βενιζέλου (κοινώς παραλιακή) 52α........

ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.!!!!
ΟΝΝΕΔ - ΔΑΠ ΝΔΦΚ: “Να ψηφιστεί άμεσα ο νόμος
πλαίσιο να ανοίξουν τα Πανεπιστήμια”

(για το καλό μας βρε το κάνουν τα μπλε προβατάκια, για να μη χάσουμε μάθημα


ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΤΟΝΩΣΕΙΣ ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

H SYNELEYSH THS PARASKEYHS EXEI KALESTEI APO DS OPOTE DEN MPOROYN NA THN AKYRWSOYN. ISA ISA THA EINAI EKEI KAI OI PASPITES KAI OI DAPITES KAI KANOYN KINHTOPOIHSH GIAN NA FEROYN KOSMO KAI NA MHN KLEISEI TO PANEPISTHMIO.
EMEIS EIXAME MAZEPSEI YPOGRAFES GIA NA GINEI SYNELEYSH THN DEYTERA POY MAS PERASE ALLA TO DS DEN TO DEXTHKE KAI KALESE SYNELEYSH THN PARASKEYH.
OLOI EKEI! NA MHN PERASEI O NOMOS PLAISIO! KATW TA XERIA APO TO ASYLO.

Ανώνυμος είπε...

πάνω από 30.000 φοιτητές και εργαζόμενοι διαδήλωσαν, για μια ακόμα φορά, ενάντια στην Αναθεώρηση... εγραψε καποιος..εγω τον ρωταω.. οι υπολοιποι 220000 φοιτητες που ηταν ? μαλλον δεν γουσταρουν , ουτε καταληψεις ουτε τετοιου ειδους καταστασεις.. μερικοι εχουν την εντυπωση πως φοιτητης ειναι μονο ο αρσενικος ο αξυρηστος,ο μακρυμαλης και ο απλητος .. ο κατευθυνομενος απο πολιτικες παραταξεις..
καντε ρε μια βολτα στα ευρωπαικα και αμερικανικα πανεπιστημια να δειτε την ''ομορφια'' σε ολο της το μεγαλειο..

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΩΝΑΣ , ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ συνάδελφε παραθέτω

。。。。。Το πρόβλημα όμως είναι οτι δεν μπορείς να ξέρεις τι υποστηρίζουνε όλοι όσοι ΔΕΝ έρχονται να ψηφίσουνε στην ΓΣ των σχολών.。。。。。。。




。。。。。。。。。。。。。。。πιστεύω ότι καθόμαστε και ασχολούμαστε με αερολογίες, γιατί η συντριπτική πλειονότητα ΟΛΩΝ των φοιτητών είναι ενάντια στο σχέδιο νόμο της Γιαννάκου και υπέρ των καταλήψεων.。。。。。。。。。

....εχεις φαγωθει προφανως γιατι δεν μπορει να κουνησει απο τον καναπε τους τους χιλιαδες(ναι ετσι ειναι) ψηφοφορους του που τους κουναει για μια μερα στις εκλογες και παιρνει κεφαλι η δαπ.
συμφωνω μαζι σου πως ειμαστε μειοψηφια.. ειμασταν ειμαστε και θα ειμαστε… ασχετα αν “ειμεθα περισσοτεροι απο οτι φανταζεσθε” που λεει κ ο φιλος sykofantis… ομως το να ισχυριζεσαι πως η πλειοψηφια ειστε εσεις ειναι αλαζονικο το λιγοτερο… δυστυχως η πλειοψηφια ειναι οι απαθεις…



。。。。。。。。。。。。。。。。。。Αν δε πατάτε στις γενικές συνελεύσεις είναι δική σας μαλακία και όχι όσων παιδιών πηγαίνουν και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ και ΝΟΜΙΜΑ αποφασίζουν. Που στο κάτω κάτω αποφασίζουν για το μέλλον τους, για τα εργασιακά τους δικαιώματα και τη διατήρηση του δημόσιου δωρεάν χαρακτήρα της παιδείας, και μάλιστα με προσωπικό κόστος να χάσουν εξεταστικές και εξάμηνα, να τρώνε ξύλο και δακρυγόνα στις πορείες, και όχι σαν εσάς τους ψεύτοεπαναστάτες που κάθεστε σπίτι μπροστά στην τηλεόραση, και όποτε θυμηθείτε ότι είστε “αγωνιστές” μπαίνετε σε κάνα blog και γράφετε κανένα σχόλιο......




η κυβέρνηση δεν έχει δικαίωμα να καθορίζει το μέλλον μας. Δεν έχει δικαίωμα να καταργεί το δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα της παιδείας ιδρύοντας ιδιωτικά πανεπιστήμια και βάζοντας δίδακτρα. Είναι ούτε 200 και αποφασίζουν για το μέλλον ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (όχι μόνο όσων σπουδάζουν τώρα, αλλά και όσων θα σπουδάζουν μελλοντικά). Υποτίθεται πως τους ψηφίζουν για να υπερασπίζονται τα δικαιώματα του λαού, και όχι τα δικά τους δικαιώματα, της μειοψηφίας και του κεφαλαίου. Γι’ αυτό μη μου λες για δίκαιο και άδικο, και παράνομο και νόμιμο.
Όταν εμείς κλείνουμε μία σχολή, την ίδια στιγμή αυτοί κλείνουν το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας....


......... Νομίζω ότι η όλη συζήτηση για μειονότητες, μειοψηφίες, πλειοψηφίες κλπ, είναι πολύ μα πάρα πολύ σχετική. Δεν είμαι κατά της Δημοκρατίας, κάθε άλλο (αν και δεν θεωρώ Δημοκρατία αυτό που έχουμε στη χώρα μας) αλλά ρίχνοντας μια καλή ματιά στην ιστορία παγκοσμίως, πάντα χάρη ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ προχωρούσαμε μπροστά. Οι πολλοί προτιμούσανε την ησυχία και την βολή τους. Ή μήπως κάνω λάθος;
Για τους ΔΑΠήτες, καλύτερα να μη μιλήσω, το χω κάνει παλιότερα (μόνο για πάρτυ και για γλειμμένο μαλλί τους έχω ικανούς) Βγάζουν τον χειρότερο εαυτό μου!



......ότι η Γ.Σ.δεν έχει την δικαιοδοσία να καταπατήσει το δικαίωμα οποιουδήποτε στην μάθηση. Σωστά? Και σου λέω ότι έχεις δίκιο. Όταν όμως το δικαίωμα αυτό απειλήται να καταργηθεί παντελώς (και καταργήται με την δημιουργία ιδιωτικών και την εισαγωγή διδάκτρων) και ακόμα χειρότερα να χωριστεί το δικαίωμα αυτό σε “κλάσεις” ανάλογα την ταξική θέση του εκάστοτε? Τότε σου λέω εγώ ότι ο σύλλογος έχει το δικαίωμα να το κάνει αυτό (στον εαυτό του ουσιαστικά)....

....εχεις φαγωθει προφανως γιατι δεν μπορει να κουνησει απο τον καναπε τους τους χιλιαδες(ναι ετσι ειναι) ψηφοφορους του που τους κουναει για μια μερα στις εκλογες και παιρνει κεφαλι η δαπ.
συμφωνω μαζι σου πως ειμαστε μειοψηφια.. ειμασταν ειμαστε και θα ειμαστε… ασχετα αν “ειμεθα περισσοτεροι απο οτι φανταζεσθε” που λεει κ ο φιλος sykofantis… ομως το να ισχυριζεσαι πως η πλειοψηφια ειστε εσεις ειναι αλαζονικο το λιγοτερο… δυστυχως η πλειοψηφια ειναι οι απαθεις…



.... Άκου λοιπόν: ο χαρακτήρας της Δημόσιας Δωρεάν Παιδείας που προσπαθεί να ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ η κυβέρνηση ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟΣ. Βάλτο πρώτα αυτό στο κεφάλι σου, και άκου μετά αυτό:
-έρχεται η κυβέρνηση και θέλει να ιδρύσει ιδιωτικά ΑΕΙ, το οποίο όλοι γνωρίζουμε πως είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ. Και τι κάνει λοιπόν? Πάει να αλλάξει το Σύνταγμα (με νόμιμο φυσικά τρόπο).
-έρχετε ο φοιτητής και λέει: “καλά τι κάνεις εδώ? Όποτε σε συμφέρει αλλάζεις το σύνταγμα? Θα μου στερήσεις εμένα το δικαίωμα της δωρεάν εκπαίδευσης για να πλουτίσουν κι άλλο οι πλούσιοι, ένα δικαίωμα ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ? Ε όχι, δε θα κάτσω με σταυρωμένα χέρια, θα αντιδράσω στην ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, όπως είναι αυτός που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΑΕΙ”.......

.... εσύ στη Χούντα θα καθόσουν σπίτι σου και θα έβλεπες τηλεόραση, γιατί αν πήγαινες να επαναστατήσεις θα ήσουν παράνομος…Και αν τώρα ψηφίσει η κυβέρνηση ένα νόμο σύμφωνα με τον οποίο “όποιος χρησιμοποιεί το ίντερνετ είναι παράνομος”, εσύ την επόμενη μέρα θα πας να παραδοθείς γιατί είσαι παράνομος, αντί να παλέψεις ενάντια στον παράλογο αυτό νόμο.

Προσπαθείς να υποστηρίξεις με λάθος τρόπο αυτά που θέλεις να πεις. Ξέρω πως νιώθεις μειονεκτικά από την άποψη ότι είσαι σε μία κουβέντα που φαίνεται να έχεις την “αντίθετη” άποψη από την πλειοψηφία, αλλά σκέψου λίγο και τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς, για ποιο λόγο γίνεται αυτή η “επανάσταση”. Μήπως άραγε έχουν δίκιο? Κατά την άποψη μου μη κάνεις τον κόπο να γράψεις νέο σχόλιο (φυσικά και αν θες κάντο) γιατί φαίνεται να ανακυκλωνόμαστε γύρω από τα ίδια επιχειρήματα περί νομιμότητας και πλειοψηφίας. Εδώ είναι τα σχόλια, ο καθείς διαβάζει και κρίνει.
Και τέλος πάντων, για να το λήξουμε, αν θεωρείς ότι είμαστε μειοψηφία με γεια σου με χαρά σου:
-ιστορικά από τις μειοψηφίες πάντα ξεκινούσαν τις επαναστάσεις
Αν θεωρείς ότι είμαστε παράνομοι μαγκιά σου:
-καμία επανάσταση δε νομίζω να ήταν νόμιμη
The end.

http://gmargari.wordpress.com/


ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

... Ο αριθμός των υπογραφών που πρέπει να μαζέψετε είναι ανάλογος με τον αριθμό των ψηφισάντων στις φοιτητικές εκλογές. Την αναλογία την καθορίζει το καταστατικό, και μπορεί από σχολή σε σχολή να αλλάζει...... Δυστυχώς πολλές φορές τα αντίγραφα του καταστατικού τα έχουν στα χέρια τους ελάχιστοι εκπρόσωποι παρατάξεων (όχι απαραίτητα όλων, ακόμα κι αν έχουν έδρα στο ΔΣ!), που άμα τους ζητήσεις αντίγραφο …Σε αυτήν την περίπτωση απευθύνεσαι μέσω δικηγόρου στο Πρωτοδικείο και προμηθεύεσαι αντίγραφο. Αυτό είναι ευτυχώς μια απλή και γρήγορη διαδικασία. Νίκος Γενημάκης on February 28th, 2007

Ανώνυμος είπε...

........ αυτή είναι η φύση των blogs, να υπάρχει διάλογος και να ακούγονται και οι δύο πλευρές, όσο παράξενο και δύσκολο κι αν είναι για την κάθε πλευρά να ακούει τις απόψεις της άλλης. Διάλογος γίνεται, ο έχων σωστότερα επιχειρήματα επικρατεί.....


......Όσο για τα ιδιωτικά, προσωπικά χέστηκα για το αν θα ανοίξουνε ή όχι σε ένα ιδεατό-ιδεολογικό επίπεδο, το θέμα είναι οτι σε αυτήν την φάση και με αυτές της συνθήκες στην Ελλάδα θα είναι καταστροφικό. Για φαντάσου να ανοίξει πανεπηστήμιο η εκκλησία της Ελλάδας; Μετά και χούντα να γίνει κανένας δεν θα πάρει χαμπάρι, γιατί όλοι θα διαβάζουμε με την προπαγάνδα που θα έχουμε φάει εκει μέσα. Οπότε σε πρώτη φάση αυτό που με καίει είναι οτι ανοίγει συνταγματικά ο δρόμος για να μπούνε δίδακτρα ή να αρχίσουνε τα πανεπιστήμια να χρηματοδοτούνται απο εταιρίες. Κι αυτό αλλάζει σε ένα διαφορετικό σημείο του άρθρου, κοινώς αν θέλανε να επιστρέψουνε μονο τα ιδιωτικά πανεπιστήμια θα μπορούσανε να αφήσουνε αυτό το σημείο του άρθρου όπως έχει (αυτό που μιλάει για την χρηματοδότηση των πανεπιστημίων αποκλειστικά απο το κράτος)....

... Συν τοις άλλοις, δεδομένου οτι τα πανεπιστήμια ΗΔΗ υποχρηματοδοτούνται, δεν έχω καμμία εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση οτι δεν θα τα πουλήσει σε ιδιώτες ή θα τα παραχωρήσει σε δήμους, εκκλησία κτλ με συνέπεια την επιβολή διδάκτρων (εκτώς κι αν πιστεύουμε οτι ένας δήμος αντέχει στον προυπολογισμό του ένα ΑΕΙ) ή την ελλεινή εκκλησιαστική προπαγάνδα. Όσο για αυτό που υπόθηκε για το να πληρώνουμε την παιδεία των πλουσίων, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα εφόσον η φορολογία είναι δίκαιη και οι πλούσιοι πληρώνουν τους φόρους που τους αντιστοιχούν. Οκ το ξέρω οτι δεν το κάνουνε, αλλά το να κάνουμε σκατά την παιδεία για να πληρώνουν αυτά που θα έπρεπε να πληρώνουν έτσι κι αλλίως, είναι μεσοβέζικη, άκρως επικίνδυνη και καταστροφική λύση. .....

ΞΥΠΝΑΤΕ!
ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε ταγμένοι στην υπηρεσία της Βλακείας σαν υπέρτατο αγαθό. Τη σημαντικότερη πολιτιστική Δύναμη. Μια Δύναμη που έφτιαξε αυτοκρατορίες, θρησκείες, ιδεολογίες, σύνορα, οπαδούς, πιστούς, νικητές και νικημένους. Ανήκουμε στη μεγάλη οικογένεια των Παρασίτων. Κάτι σαν το καρκίνωμα των ανθρώπων στον πλανήτη. Ροκανίζουμε το κλαδί που καθόμαστε. Η μούχλα στο σάπιο. Τρεφόμαστε με Σκουπίδια, Απόβλητα και Παράνοια. Θα χαθούμε μαζί με αυτά ( ΔΑΠ + ΠΑΣΠ ).

Ανώνυμος είπε...

για το καλό μας βρε το κάνουν τα μπλε προβατάκια, για να μη χάσουμε μάθημα ...

Ανώνυμος είπε...

Η ψήφιση για την αναθεώρηση του συντάγματος θα γίνει στις 27 Μαρτίου !!!!

τι θα κανουμε εμεις σαν πανεπιστημιο ? ολοι για κατάληψη. ΞΥΠΝΑΤΕ!!!


ΔΥΟ ΚΑΔΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ = ΟΝΝΕΔ - ΔΑΠ ΝΔΦΚ: “Να ψηφιστεί άμεσα ο νόμος
πλαίσιο να ανοίξουν τα Πανεπιστήμια”

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Σ'ΑΥΤΟΝ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΑΠ'ΑΥΤΑ..
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΤΣΑΜΠΑ, ΕΙΧΑΝ ΑΣΥΛΟ.. ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ.. ΗΤΑΝ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ.. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ.. ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΜΕ.. ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ..
ΞΥΠΝΑΤΕ !!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΩΡΑ! Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ 12 ΗΜΕΡΕΣ! ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.

ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ! ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΗΧΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΟ ΚΑΔΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ = ΟΝΝΕΔ - ΔΑΠ ΝΔΦΚ: “Να ψηφιστεί άμεσα ο νόμος
πλαίσιο να ανοίξουν τα Πανεπιστήμια”

για το καλό μας βρε το κάνουν τα μπλε προβατάκια, για να μη χάσουμε μάθημα


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

καλο μήνα παιδιά. Πρέπει να ψηφιστεί κατάληψη. Οι υπόλοιποι που ακούνε τις οδηγίες των παρατάξεων ΔΑΠ - ΠΑΣΠ πρέπει να ξυπνήσουν και να αντιληφθούν την σοβαρότητα. Δεν υπάρχει λόγος απλά να λέμε να πάμε στο υπουργείο. Δεν θέλει και ιδιαίτερη εξυπνάδα για να αντιληφθεί ό καθένας μας πως η κατάληψη είναι αναγκαία. 27 Μαρτίου κατατίθεται το νομοσχέδιο. οι λόγοι που να ανοίξαν το Πανεπιστήμιο έχουν ειπωθεί αρκετές φορές. Αν δεν υπάρχει συνείδηση και κοιτάμε απλά το ατομικό συμφέρον τότε ας καταθέσει η Μαριεττα στο υπουργείο της το νομοσχέδιο και ας μας πάρουν τα Πανεπιστήμια μας. ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ και το ατομικό συμφέρον.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑ..ΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ. ΕΤΣΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΤΟ Ν-Π ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΕΤΣΙ ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΡΑ, ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ.
ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΤΟΝΩΣΕΙΣ ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ


η κυβέρνηση δεν έχει δικαίωμα να καθορίζει το μέλλον μας. Δεν έχει δικαίωμα να καταργεί το δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα της παιδείας ιδρύοντας ιδιωτικά πανεπιστήμια και βάζοντας δίδακτρα. Είναι ούτε 200 και αποφασίζουν για το μέλλον ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (όχι μόνο όσων σπουδάζουν τώρα, αλλά και όσων θα σπουδάζουν μελλοντικά). Υποτίθεται πως τους ψηφίζουν για να υπερασπίζονται τα δικαιώματα του λαού, και όχι τα δικά τους δικαιώματα, της μειοψηφίας και του κεφαλαίου. Γι’ αυτό μη μου λες για δίκαιο και άδικο, και παράνομο και νόμιμο.
Όταν εμείς κλείνουμε μία σχολή, την ίδια στιγμή αυτοί κλείνουν το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας....

ΟΝΝΕΔ - ΔΑΠ ΝΔΦΚ: “Να ψηφιστεί άμεσα ο νόμος
πλαίσιο να ανοίξουν τα Πανεπιστήμια”


ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝ!!!!! ΞΥΠΝΑΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ , ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΚΤΛ ΌΤΑΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ???

ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ( ΠΑΣΠ ) ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ( ΔΑΠ ). ΤΕΛΟΣ . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.