Πέμπτη, Ιουλίου 06, 2006

Ανακοίνωση Φοιτητικής Ένωσης Κυπρίων Φοιτητών Ρεθύμνου 6/7

Το παρακάτω κείμενο λάβαμε με φαξ. Έχει ήδη σταλεί σε μορφή pdf στους διδάσκοντες του τμήματος φιλολογίας.

Η Φ.Ε.Κ. Ρεθύμνου μετά από ενημέρωση που είχε από φοιτητικές παρατάξεις του Πανεπιστημίου Ρεθύμνου πληροφορήθηκε για πιθανή έvαρξη της εξεταστικής περιόδου από τη Δευτέρα 10/7/2006 γεγονός το οποίο μας βρίσκει αντίθετου.

Η απόφασή μας αυτή, οφείλεται στο γεγονός ότι η πλειοψηφία των Κυπρίων φοιτητών έχει ήδη επιστρέψει στην Κύπρο και αυτό εγκυμονεί τεράστιους κινδύνoυς για μη εύρεση αεροπορικών θέσεων για επιστροφή. Ο μικρός αριθμός εισιτήριων δεν είναι αρκετός για να καλύψει ολόκληρο το φοιτητικό κίνημα μέσα στο τριήμερο.

Έχοντας επί τάπητος τα πιο πάνω, καθώς επίσης και το ενδεχόμενο παρόμοιων προβλημάτων και για άλλους συμφοιτητές μας που φoιτούν στο Ρέθυμνο και είναι μόνιμοι κάτοικοι εκτός Κρήτης σας καλούμε να τα λάβετε uπόψην σας έτσι ώστε να παρθεί η λιγότερο οδυνηρή λύση για το φοιτητικό κίνημα.

Τέλος, καλούμε τη Γενική Συνέλευση όπως υπερψηφiσει την πρόταση του Συvτονιστικού Καταλήψεων για διπλή εξεταστική το Σεπτέμβρη, έτσι ώστε όλοι ομόφωνα και με ενότητα να συμπορευθούμε για ένα καλύτερο φοιτητικό κίνημα, μια καλύτερη δημόσια ανώτατη παιδεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: