Δευτέρα, Ιουλίου 10, 2006

Ανταπόκριση από τη Γενική Συνέλευση του Παιδαγωγικού 10/7

Το κείμενο που ακολουθεί έστειλε συνάδελφος από το Παιδαγωγικό

Σήμερα έγινε η Γενική Συνελευση του Παιδαγωγικού. Ψηφίστηκε να γίνει εξεταστική για τους επί πτυχίω και ξεκινάει μάλιστα απο ΑΥΡΙΟ. Οι επί πτυχίω φοιτητές που χρωστάνε 1 με 2 μαθήματα φάνηκαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την απόφαση αυτή. Υπήρχαν και κάποιες αντιδράσεις από κάποιους επί πτυχίω που ζήτησαν διπλή εξεταστική γι' αυτούς, αφού όπως ανέφεραν δε μπορούσαν να δώσουν επιτυχώς 6 ή 7 μαθήματα μέσα σε 10 μέρες και μάλιστα προφορικά. Τα παιδιά αυτά όχι μόνο επικρίθηκαν έντονα από τους τεταρτοετής συνάδελφους τους αλλά ούτε και υποστηρίχτηκαν καθόλου από τους αντιπρόσωπους του τμήματός τους.
Κατα τη διάρκεια της Γ. Σ. αναφέρθηκε από φοιτήτρια τεταρτοετή πως υπήρχε σοβαρό πρόβλημα χώρου διαμονής της αλλά και χρόνου προετοιμασίας για την εξεταστική της. Το αίτημα για διπλή εξεταστική για τους επί πτυχίω που δε θα μπορούσαν να παρεβρεθούν στην εξεταστική, εν τέλει ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ!!!
Στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης υπάρχουν αρκετοί τεταρτοετείς επί πτυχίω
που απουσιάζουν και ήδη χρωστάνε περισσότερα από 2 και 3 μαθήματα. Τα παιδιά αυτά δεν αντιμετωπίστηκαν καθόλου ισότιμα αφού στο τέλος της Γ. Σ. ψηφίστηκε μονή εξεταστική για το Σεπτέμβρη. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΎ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: