Δευτέρα, Ιανουαρίου 15, 2007

Πρόγραμμα 15-19/1

ΔΕΥΤΕΡΑ 15/1

    • 12:00 (Δ3-7Α) Ανοιχτή συντονιστική συνέλευση της κατάληψης
    • 17:00 (Δ2α) Εκδήλωση της Πρωτοβουλίας ΓΕΝΟΒΑ: "Το αντικαπιταλιστικό κίνημα και η σύγκρουση με τον νεοφιλελευθερισμό - Επόμενος σταθμός G8 στη Γερμανία"
    • 19:00 (Δ3-7Α) Προβολή ταινίας
    • 22:00 (Δ3-7Α) KITSCHERELA PARTY!!!

ΤΡΙΤΗ 16/1

    • 12:00 (Δ3-7Α) Ανοιχτή συντονιστική συνέλευση της κατάληψης
    • 16:00 (Δημαρχείο) Διαδήλωση ενάντια στην αναθεώρηση του άρθρου 16
    • 19:00 (Λιμάνι) Αναχώρηση για το πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα (στο πλοίο θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για την αναθεώρηση του άρθρου 16)
    • 22:30 (Δ3-7Α) Πρόχειρο LIVEάκι και τζαμάρισμα με τους Va.ga.ro e 4 pompe και τους The Sidewalkers (για όσους μείναν πίσω)

TΕΤΑΡΤΗ 17/1

    • 12:00 Προπύλαια Πανεπιστημίου Αθηνών-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ-ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ και συμμετοχή στο πανελλαδικό συντονιστικό των καταλήψεων
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/1 ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΣΤΙΣ 14:30 ΣΤΗ Δ3

2 σχόλια:

aenaos είπε...

Καλημέρα παιδιά..
Χρειάζομαι την άποψη σας. Είμαι φοιτητής των Πολιτικών Επιστημών στο Ρέθυμνο αλλά ζω και εργαζομαι μόνιμα στο εξωτερικό όπου έχω πια και την οικογένεια μου εφόσον η γυναίκα μου, μήνες τέσσερις μετράει εγκυμοσύνης. Θα ήθελα απο εσάς, αν σας είναι εύκολο,να μου δώσετε το κλίμα που επικρατεί και τι νομίζετε πως θα γίνει απο την επόμενη εβδομάδα που ξεκινά η εξεταστική. Ελπίζω να με συγχωρέσετε για την όποια ταλαιπωρία αλλα είμαι σίγουρος πως θα κατανοήσετε το περίπλοκο της καταστάσεως μια και δεν ξέρω μα ούτε και κανείς με γνωρίζει για να απεύθυνθώ κάπου αλλού..

ΥΓ: Με αγώνα νιώθουμε σήμερα την ηδονή του αύριο. Με αγώνα πίνουμε στάλα - στάλα το μεδούλι της ζωής..
ΥΓ2: Καλό ταξίδι Φρίξο. Φτωχότεροι εμείς που δεν είχαμε την τύχη να σκοντάψουμε στο μεγαλείο της ψυχής σου..

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον κανείς δε μπορεί να προδιαγράψει το αποτέλεσμα της επόμενης συνέλευσης που είναι την Παρασκευή στις 14:30. Για το γενικότερο κλίμα στην Ελλάδα μπορείς να επισκευτείς το site του Εδώ Πολυτεχνείο και του Αthens Indymedia(τα links είναι στο πλάι του blog). Μπορείς να στέλνεις και mail στο mail της κατάληψης syntonistiko@phl.uoc.gr.

Μάλλον θα είσαι στους φοιτητές που ήθελε η Μαριέττα να διαγράψει...
Σου εύχομαι το νέο σας ανθρωπάκι, αν θέλει να σπουδάσει στην Ελλάδα, να βρει καλύτερα δημόσια πανεπιστήμια! Καλώς να το δεχτείτε!