Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19, 2011

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ

Τρίτη 20/9 στις 14.00, αμφιθέατρο Δ3

Παίρνουμε αγωνιστικές απόφασεις, στηρίζουμε το πλαίσιο του Συντονιστικού Γενικών Συνελεύσεων και καταλήψεων!

Το ποτάμι πίσω δε γυρνά..!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

An einai na min grafete ti egine stin sineleusi i toulaxiston ti apofasistike kleiste to blog

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως η καταληψη εληξε.Εγω δεν καταλαβαινω γιατι δεν κατεβαζεται κοινο πλαισιο Αρεν Εαακ Ανενταχτοι Μασ Πασπ και γενικα οσοι ειναι υπερ της καταληψης.Σιγα τις διαφορες που εχεται.Αφου ο στοχος ειναι να μην περασει ο νομος.Η να κανεται αυτο που κανουν σε αλλα ΑΕΙ.Πρωτα υπερ ή κατα της καταληψης κλαι μετα επιλογη πλαισιου.Καταφερατε να ψηφηστει το πλαισιο της δαπ με 236 ψηφους κατα της καταληψης ενω υπηρχαν σχεδον 400 υπερ. Θα γινει αλλη συνελευση την αλλη Τριτη η μετα την εξεταστικη ή αυτος ηταν ολος ολος ο αγωνας?

Ανώνυμος είπε...

Κατά τα άλλα το blog λειτουργεί ως ΦΟΡΕΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ...Ο αγώνας προφανώς κράτησε όσο χρειάστηκε για να αποδιοργανωθεί η εξεταστική ή και να χαθεί...Ποιος θα σας πάρει στα σοβαρά που βαράτε στον γάμο του καραγκιόζη...η κατάληψη έπρεπε ή να μην γίνει καθόλου, ευθύς εξαρχής, ή απο την στιγμή που ''κινητοποιήθηκαν'' όλοι, να συνεχιστεί επ' αόριστον...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνων με τους παραπανω.Η κανεις ή δεν κανεις.Αυτο που εγινε ειναι απλα γελοιο.Ισα ισα για να χαλασει η εξεταστικη.Ας ελπισουμε τουλαχιστον να γινει καμια νεα συνελευση.