Παρασκευή, Μαρτίου 02, 2007

Αποτελέσματα ΓΣ 2/3

Σύνολο ψηφισάντων 1031:
  • Πλαίσιο ΠΑΣΠ: 490
  • Πλαίσιο Πανελλαδικού Συντονιστικού: 364
  • Πλαίσιο ΔΑΠ: 170
  • Λευκά: 7
Αντιγράφουμε τις προτάσεις:
  • Συνέχιση των μας με ανοιχτή τη Πανεπιστημιούπολη του Γάλλου.
  • Οι αγώνες μας να είναι άλλης μορφής, καθώς η κατάληψη δεν είναι το μόνο μας όπλο στους αγώνες μας.
  • Συμμετοχή στα πανεκπαιδευτικά συλλαλητήριο.
  • Το Πανεπιστήμιο να μείνει θεσμικά κλειστό τη μέρα ψήφισης του νέου νόμου-πλαισίου στη Βουλή.
  • Διοργάνωση την ίδια μέρα, εκδηλώσεων και συζητήσεων, με τη συμμετοχή όλης της ακαδημαϊκής κοινότητας για τη διαμόρφωση των δικών μας θέσεων και προτάσεων.
Και όπως και την προηγούμενη φορά, το πλαίσιο που κατέθεσε η ΠΑΣΠ στη σημερινή ΓΣ κατέληγε με κάλεσμα για τη σημερινή ΓΣ!!?

Υ.Γ. Σε νεότερο post θα ανέβει ολόκληρο το πλαίσιο

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια σε όλες τις ... προοδευτικές παρατάξεις, που την ώρα της Συγκλήτου αντί να βρίσκονται απέξω να διεκδικούν τη δικαίωση του Αλεξανδρόπουλου, είχαν σχήμα. Συγχαρητήρια που έχετε ξεχάσει και γράψει στα αρχίδια σας ένα άνθρωπο που αγωνίστηκε για τους φοιτητές. Συγχαρητήρια που χρησιμοποιήσατε πέρυσι την Πρωτοβουλία και τα γεγονότα για την κατάληψη. ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ Ο ΛΑΒΔΑΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΥΤΑΝΗΣ.
ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΠΙΤΟΔΑΠΙΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

η στερηση αποτελει μερος της ηδονης!!! απολαυστε το πανεπιστημιο και οτι αυτο σας προσφερει!!

Ανώνυμος είπε...

μωρέ μπράβο ? αρχισατε και κατεβαζετε και comments τωρα ?

Ανώνυμος είπε...

kalispera sas
ena exo na po
koimasai vlaka kai otan xipniseis ta idiotika tha exoun ginei pragmatikotita

grammateas tis pasp rethimnou tin ora pou akouei pos tha sosei tin paidia (vasika to paidaki thelei to metaptyxiakouli tou)

http://bp0.blogger.com/_s4D8hEKjlFo/ReyDnjHg_kI/AAAAAAAAAEs/BYKIj6owfII/s1600-h/Εικόνα002.jpg

Ανώνυμος είπε...

Έπρεπε νωρίτερα να ξεσηκωθείτε μικροί φίλοι.. πολύ νωρίτερα.. από τότε που ήσασταν στο λύκειο.. και πλήρωναν οι γονείς σας ένα κάρο λεφτά στα φροντιστήρια ώστε να κατορθώσετε να περάσετε στα πανεπιστήμια και να το παίζετε φοιτητές..
Φοιτητές σας έκανε το ιδιωτικό φροντιστήριο.. τα φράγκα του μπαμπά σας..
Για πια δωρεάν παιδεία κόπτεστε τώρα? Την πανεπιστημιακή?? Εσείς που απαξιώσατε την δημόσια δωρεάν παιδεία στο λύκειο?? Εσείς που φαγωθήκατε να σας στείλουν οι γονείς σας στη παραπαιδεία των φροντιστών??
Όχι κύριοι .. θα κρίνετε με τα ίδια μέτρα και σταθμά..
Αγώνες τότε που έπρεπε.. αγώνες στη αρένα..
Τι είδους καταλήψεις ειναι αυτές? Κατάληψη είναι να μείνεις μέσα στο πανεπιστήμιο.. να διψάσεις να πεινάσεις.. να κλείσεις το κινητό τηλέφωνο …. Και στην ανάγκη να πέσεις κάτω ξερός…τελικά οι αγώνες σας είναι άγονοι… δεν πείθουν κανένα..
Αυτό τον τόπο, τον τόπο της ρεμούλας ,τον τόπο τον καλοβολεμενων δεν πρέπει να υπάρχει τίποτα τσάμπα.. τίποτα δημόσιο.. ναι δυστυχώς .. κοιτάξατε γύρο σας.. παντού σαπίλα..

Ανώνυμος είπε...

kala ante geia PASOK koufales kai mia zoi naritokkedes apo kato mas tha eiste bromiarides...
PASOK*************PASOK******

Aytodinamia pantou se oli tin kriti!!!

Ανώνυμος είπε...

Άμα η ΠΑΣΠ ταυτιζότανε με το ΠΑΣΟΚ, τότε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θα ήταν ο Κοτρόγιαννος.

Ανώνυμος είπε...

Για να σοβαρευτούνε ορισμένοι.. το φοιτητικό κίνημα δεν είναι ποδόσφαιρο και δεν αρμόζουν χαρακτηρισμοί γηπέδου, ούτε φανατισμοί... αν ξέρατε πιο είναι το συμφέρον σας θα παλεύατε ενωμένοι σαν μια γροθιά.. και όχι καθοδηγούμενοι από τα σάπια κόμματα και τις γερασμένες νεολαίες τους που σας διαφεντεύουν.. Ακούτε ρε πασοκοκοτες. Νεοδημοκρατοφραγκοκοτες και κουμουνιστοτσαλαπετινοι..

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω η ελευθερη βούληση. Ζήτω τα ανοιχτα μυαλά και τα ανοιχτα πανεπιστήμια της γνώσης, της μόρφωσης και της οικουμενικής αντίληψης! Ζήτω ο ελεύθερος άνθρωπος, ο αχειραγώγητος, ο ες αει ανοιχτόμυαλος και αναζητητής της αλήθειας, της ΜΙΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ. Πάνω από όλα η γνώση. Αυτή είναι η επανάσταση. Φτάνει πια η δήθεν προοδευτικότητα των δρομων! Φτάνει πια! ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗΣ.

Τελειόφοιτος Φιλοσοφικής, Γ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

σωστος!!

μ είπε...

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, σχόλια με υβριστικό ή άσχετο με το το blog περιεχόμενο, θα σβήνονται χωρίς προειδοποίηση. Τα υβριστικά εννοείται ανεξάρτητα από το αν υποστηρίζουν ή όχι τις κινητοποιήσεις. Η εξύβριση του αντιπάλου σε μία συζήτηση ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ, συνάδελφοι, ιδίως όταν μετατρέπεται σε εξύβριση προσωπική και όχι κατά θέσεων.
Από αυτό το post ήδη έχουν σβηστεί τέσσερα σχόλια που κινούνταν σε αυτό το πνεύμα (άσχετα και υβριστικά)

Ανώνυμος είπε...

Η φράση "τώρα σταματάτε τους αγώνες, που έχει αγώνα αύριο" με αναφορά στο ματς Παναθηναικού-Ολυμπιακού εμπεριέχει ειρωνία απέναντι στους αγώνες όπως ο δικός σας.

Δεν είναι καθόλου υβριστικό και κατά την ταπεινή μου τουλάχιστον γνώμη, δεν είναι άσχετο.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε τελειόφοιτε, υμνητή της ελεύθερης βούλησης και των καθαρών μυαλών, αν ήσουν σε καλό δρόμο θα είχε μέχρι τώρα καταλάβει ότι η αλήθεια δεν είναι μόνο μία...

Ανώνυμος είπε...

νεα ηττα του παναθηναικου.. ο αγωνας τωρα δικαιοθηκε...